Coldrex, 24 tablet

Coldrex – močnejši od prehlada in gripe.
Zdravilo Coldrex uporabljamo za lajšanje simptomov prehlada in gripe, vključno z glavobolom, bolečinami v žrelu, bolečinami v mišicah, oteklostjo nosne sluznice, vnetjem sinusov in bolečino zaradi vnetja sinusov ter akutnim vnetjem nosne sluznice.
Več...
Pakiranje
10,07€

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

paracetamol, kofein, fenilefrin, terpin, askorbinska kislina

Kaj je zdravilo in za kaj ga uporabljamo
Paracetamol je analgetik (zdravilo proti bolečinam) in antipiretik (zdravilo za zniževanje telesne temperature). Kofein je stimulans osrednjega živčevja. Fenilefrinijev klorid je dekongestiv, ki odpira zamašene nosne prehode in sinuse ter tako omogoči lažje dihanje. Terpin hidrat uporabljamo kot ekspektorans (zdravilo, ki pospešuje izkašljevanje). Askorbinska kislina (vitamin C) je običajna sestavina zdravil proti prehladu in gripi. Nadomesti pomanjkanje vitamina C, ki se pojavi v začetni fazi virusnih okužb.
Zdravilo Coldrex uporabljamo za lajšanje simptomov prehlada in gripe, vključno z glavobolom, bolečinami v žrelu, bolečinami v mišicah, oteklostjo nosne sluznice, vnetjem sinusov in bolečino zaradi vnetja sinusov ter akutnim vnetjem nosne sluznice.

Zdravila ne uporabljajte
Zdravila Coldrex ne uporabljajte, če imate okvaro jeter, hudo okvaro ledvic, visok krvni tlak, povečano delovanje ščitnice, sladkorno bolezen ali srčne bolezni.
Zdravilo Coldrex vsebuje paracetamol. Ne jemljite tega zdravila sočasno z drugimi zdravili, ki vsebujejo paracetamol, z drugimi zdravili proti gripi ali prehladu ali če uporabljate druge dekongestive.

Bodite posebno pozorni pri uporabi zdravila
Pred zdravljenjem z zdravilom se posvetujte s svojim zdravnikom:

 • če imate necirotično alkoholno bolezen jeter,
 • če imate okvaro jeter ali ledvic,
 • če imate srčno-žilne bolezni, povišan pritisk v očesu (glavkom), tumor v bližini ledvic (feokromocitom), težave s prostato ali bolezen krvnih žil, kot je npr. bolečina v prstih rok ali nog v povezavi s stresom ali mrazom (Raynaudov fenomen),
 • če jemljete varfarin ali podobna zdravila za redčenje krvi; sočasno jemanje skozi daljše obdobje ali vsak dan poveča tveganje za pojav krvavitev, pri kratkotrajni uporabi priporočenih odmerkov zdravila Coldrex pa tovrstnega tveganja ne gre pričakovati.

Nosečnost in dojenje
Zdravila Coldrex ne uporabljajte, če ste noseči. Če med jemanjem zdravila Coldrex zanosite ali menite, da ste zanosili, to nemudoma povejte svojemu zdravniku.
Uporabi zdravila Coldrex med dojenjem se je potrebno izogibati.

Vpliv na sposobnost upravljanja vozil in strojev
Zdravilo Coldrex lahko povzroči omotico. Če se vam pojavi omotica, ne vozite ali upravljajte s stroji.

Pomembne informacije o zdravilu
Uživanje velikih količin kave in čaja v času jemanja zdravila Coldrex lahko poveča razdražljivost, napetost, nespečnost, nemir ali povzroči glavobole, motnje v prebavnem traktu in hitro ali močno utripanje srca.
Otroci, mlajši od 12 let, zdravila Coldrex ne smejo jemati, razen po nasvetu zdravnika.

Odmerjanje zdravila
Odrasli in mladostniki, starejši od 12 let: Ena do dve tableti vsakih 4 do 6 ur. Zdravila Coldrex ne smete jemati pogosteje kot vsake štiri ure. V 24 urah lahko vzamete največ 8 tablet, kar pomeni največ dve tableti štirikrat na dan.

Način uporabe zdravila
Zdravilo Coldrex lahko jemljete skupaj s hrano ali brez nje. Tableto pogoltnite z nekaj tekočine.
Če se znaki vaše bolezni poslabšajo ali ne izboljšajo v 7 dneh, se morate posvetovati s svojim zdravnikom.

Blank slika
 • Predvidena dostava

  Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Premierno na Lekarnar.com: La Roche-Posay Hyalu B5 serum: Brezplačna poštnina + 20% ugodneje.

Premierno na Lekarnar.com: La Roche-Posay Hyalu B5 serum: Brezplačna poštnina + 20% ugodneje.

Hyalu B5 serum predstavlja novo nego proti gubam in za polnost občutljive kože na obrazu in vratu. Vsebuje dve vrsti čiste hialuronske kisline, vitamin B5 in madecassoside, ki pomagajo napolniti videz kože. Hyalu B5 je primeren za vse vrste kože. Z uporabo Hyalu B5 seruma koža v trenutku dobi ...