izbor

Compeed, obliži za žulje na prstih (8 obližev)

Kaj je kalus in kaj je kurje oko? Kaj je vnetje (oteklina) na nožnem palcu (Valgusna deformacija)?
Obliži za žulje na prstih Compeed omogočajo hitro celjenje rane, ki nastane zaradi žulja ter zmanjšujejo občutek bolečine. Medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje 8 obližev
7,05€

Takojšnje olajšanje bolečine, ščiti pred drgnjenjem in ostane na mestu. Vpije vlago in tvori zaščitno oblazinjenje, ki zagotovi takojšnje olajšanje bolečine ter optimalne pogoje celjenja. Pomaga olajšati bolečino in neudobje bolečih žuljev, oblikovan posebej za uporabo na nožnih prstih.

Compeed obliži za žulje:

Compeed hidrokoloidna tehnologija je aktivni gel z delci, ki vsrkajo odvečno vlago. Compeed obliž deluje kot druga koža in zagotavlja naravno ravnovesje vlage:

  • akoj olajša boleč žulj
  • Ščiti in varuje pred drgnjenjem
  • Omogoča hitro celjenje rane.
  1.  Če se namesti dovolj zgodaj, deluje kot prepreka trenju, STICK pa se lahko uporablja preventivno proti nastanku žuljev.
  2. Če pa se namesti ob nastanku žulja pa takoj olajša bolečino in pospeši celjenje.

Zakaj izbrati Compeed obliže:

  • Takojšnje olajšanje bolečine:  globinsko oblazinjenje sprosti pritisk in prepreči boleče drgnjenje.
  • Hitro celjenje: hidrokoloidna gel tehnologija ustvari optimalno okolje za celjenje.
  • Ostane na mestu več dni: izjemno oprijemljivi, tanki robovi, tako, da se Compeed razteza skupaj z gibanjem in se ne oddrgne kot običajni obliži.
  • Vodoodporen: zadržijo naravno vlago znotraj in mikrobe izven obliža, za hitrejše naravno celjenje.
  • Diskreten: prosojni robovi se zlijejo s kožo
Avene dnevi na Lekarnar.com: Ob nakupu 2 izdelkov Avene prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Avene dnevi na Lekarnar.com: Ob nakupu 2 izdelkov Avene prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Avene dnevi na Lekarnar.com - Ob nakupu 2 izdelkov Avene prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*. Ob nakupu dveh ali več izdelkov ptejmete še brezplačno dostavo. Akcija bo potekala od 12. 4. do 21. 4. 2024. Popust in brezplačna dostava vam bosta obračunana v ...