Compeed, 5 obližev za žulje (-20% akcija)

Kaj je kalus in kaj je kurje oko? Kaj je vnetje (oteklina) na nožnem palcu (Valgusna deformacija)?
Obliži za žulje Compeed omogočajo hitro celjenje rane, ki nastane zaradi žulja ter zmanjšujejo občutek bolečine. Medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje
5,67€

Compeed obliži za žulje nudi takojšnje olajšanje bolečine, ščiti pred drgnjenjem in ostane na mestu. Vpije vlago in tvori zaščitno oblazinjenje, ki zagotovi takojšnje olajšanje bolečine ter optimalne pogoje celjenja za žulje na stopalu.

Posebej oblikovani tako, da pokrijejo in zaščitijo peto ter olajšajo neudobne ali boleče žulje.

Compeed obliži za žulje:

Compeed hidrokoloidna tehnologija je aktivni gel z delci, ki vsrkajo odvečno vlago. Compeed obliž deluje kot druga koža in zagotavlja naravno ravnovesje vlage:

 • akoj olajša boleč žulj
 • Ščiti in varuje pred drgnjenjem
 • Omogoča hitro celjenje rane.
 1.  Če se namesti dovolj zgodaj, deluje kot prepreka trenju, STICK pa se lahko uporablja preventivno proti nastanku žuljev.
 2. Če pa se namesti ob nastanku žulja pa takoj olajša bolečino in pospeši celjenje.

Zakaj izbrati Compeed obliže:

 • Takojšnje olajšanje bolečine:  globinsko oblazinjenje sprosti pritisk in prepreči boleče drgnjenje.
 • Hitro celjenje: hidrokoloidna gel tehnologija ustvari optimalno okolje za celjenje.
 • Ostane na mestu več dni: izjemno oprijemljivi, tanki robovi, tako, da se Compeed razteza skupaj z gibanjem in se ne oddrgne kot običajni obliži.
 • Vodoodporen: zadržijo naravno vlago znotraj in mikrobe izven obliža, za hitrejše naravno celjenje.
 • Diskreten: prosojni robovi se zlijejo s kožo
Dnevi lepe kože na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay in/ali Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Dnevi lepe kože na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay in/ali Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Dnevi lepe kože na Lekarnar.com  - ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay in/ali Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust* Akcija traja od 17. 8. do 24. 8. 2022 Popust vam bo obračunan v košarici. *Akcija ne velja za pakete in promocijska pakiranja izdelkov La ...