X Lekarnar obvestilo hq

Eucerin AtopiControl, čistilno olje (400 ml)

Eucerin AtopiControl čistilno olje je osnovna nega pri atopijskem dermatitisu, ki okrepi bariero kože in ščiti pred izsušitvijo kože.
Več...
Pakiranje 400 ml
16,10€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: olje
Mesto uporabe: telo
Oznaka: občutljiva koža, draženje, srbenje
Zdravje: vlaženje, dojenčki, otroci

Eucerin AtopiControl čistilno olje je osnovna nega pri atopijskem dermatitisu, ki okrepi bariero kože in ščiti pred izsušitvijo kože.

Primerno za suho in razdraženo kožo. Vsebuje 20% omega lipidov. Primerno za dojenčke. Brez dišav in konzervansov.

Čistilno olje je primerno za vsakodnevno prhanje in kopanje pri suhi, razdraženi koži in atopijskem dermatitisu. Izdelek ne vsebuje konzervansov, dišav in barvil, da je tveganje za pojav draženja in alergij čim manjše.

Kožo nežno očisti in pomiri ter ublaži srbečico. Ščiti kožo pred nadaljnjo izsušitvijo.

Uporaba:
Eucerin AtopiControl čistilno olje nanesite na mokro kožo, ga nežno vmasirajte in nato temeljito sperite. Kožo nežno popivnajte z brisačo in se izogibajte drgnjenju. Pri dojenčkih izdelek uporabljajte samo kot dodatek vodi za kopel.

Pomembno:
Morebitne ostanke izdelka v kabini za prhanje ali kopalni kadi sperite, da vam ne zdrsne. Izogibajte se stiku z očmi. Če izdelek kljub temu zaide v oči, jih temeljito sperite z vodo.

Sestavine (INCI):
Glycine Soja, Ricinus Communis Seed Oil, Laureth-4, MIPA-Laureth Sulfate, Laureth-9, Poloxamer 101, Propylene Glycol, Aqua, BHT, Propyl Gallate

Obvestilo o nedelovanju Lekarnar.com.

Obvestilo o nedelovanju Lekarnar.com.

Spoštovani, obveščamo vas, da zaradi trenutne situacije naročanje preko Lekarnar.com ni mogoče.  Vse že naročene pakete bomo odpremili v najkrajšem možnem času. Prosimo vas za razumevanje in potrpežljivost. ekipa Lekarnar.com.