Goba CordyVit, prah - 250 g

Cordyvit vsebuje zmleto gobo Cordyceps ter ne vsebuje sestavin živalskega izvora in je pridelan po smernicah ekološke pridelave, brez uporabe kemičnih pripravkov.
Več...
Pakiranje
38,03€

Cordyvit vsebuje zmleto gobo Cordyceps ter ne vsebuje sestavin živalskega izvora in je pridelan po smernicah ekološke pridelave, brez uporabe kemičnih pripravkov. Priporočamo ga športnikom in drugim aktivnim osebam po daljših fizičnih obremenitvah ter osebam, ki si želijo aktivnejšega udejstvovanja pri vsakodnevnih opravilih.

Cordyceps je gliva, ki raste v naravi na izredno visokih predelih gora. Že tisočletja jo uporabljajo v tradicionalni medicini daljnega vzhoda. Tam jo nabirajo v naravnem okolju in zaradi svoje majhnosti (posamezna suha gobica tehta okoli 0,3g), nedostopnosti terena, na katerem raste ter dejstva, da raste le 14 dni v letu, cena le-te dosega do 50.000€/kg. Že mnogo let najrazličnejši znanstveniki z vsega sveta želijo obvladati različne načine njenega gojenja, saj naravna nahajališča ne zadovoljujejo potreb tržišča, nemalokrat pa nabiranje v naravi povzroča nestrpnost med prebivalci teh območij, ki pogosto  pripeljejo celo do manjših vojn. 

Le redkim je uspelo obvladati načine gojenja in lahko se pohvalimo, da je naša ekipa ena izmed njih. Gobe so gojene v Sloveniji po smernicah ekološke pridelave ter so primerne za vegetarijance in vegane.

Uporaba:
Eno do dve čajni žlički (5~10g) enkrat do dvakrat dnevno vmešano v jedi po kuhanju, jogurte, goste sokove ali samostojno z nekaj tekočine. Priporočamo zaužitje po jedi. Priporočen odmerek lahko razdelimo v več manjših odmerkov in jih zaužijemo večkrat na dan. 

Sestavine:
Cordyceps

Alergeni: Ne vsebuje alergenov.

Opozorila:
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25°C. 

Poreklo: EU
Proizvodnjo kontrolira: SI-EKO-001

Izdelki za vlaženje kože La Roche-Posay Toleriane Sensitive in Hydraphase so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

Izdelki za vlaženje kože La Roche-Posay Toleriane Sensitive in Hydraphase so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

Izdelki za vlaženje kože La Roche-Posay Toleriane Sensitive in Hydraphase so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€. Akcija traja od 1. 7. do 15. 7. 2022. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa ...