Jamieson Kalcij, Magnezij in Vitamin D3 (200 tablet)

#Članek: Vitamin D - ključen skozi celo življenje.
Kalcij in vitamin D sta potrebna za ohranjanje zdravih kosti in zob. Magnezij prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, prispeva k normalnemu psihološkemu delovanje ter k delovanju mišic.
Več...
Pakiranje 200 tablet
19,60€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: tablete
Mesto uporabe: kosti, zobje, živčevje
Vsebnost: kalcij, magnezij, vitamin D, vitamin D3
Zdravje: šport, vitalnost

Kalcij in vitamin D sta potrebna za ohranjanje zdravih kosti in zob. Vitamin D prispeva k absorpciji/uporabi kalcija in fosforja ter prispeva k delovanju imunskega sistema in k delovanju mišic. Magnezij prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, prispeva k normalnemu psihološkemu delovanje ter k delovanju mišic. 

Uporaba in priporočena dnevna količina:
Dnevni vnos: 1-3 kaplete dnevno (ovalna tableta za lažjo uživanje) ob jedi.

Vsebnost:

  1 tableta vsebuje PDV(%)*
Kalcij (karbonat, citrat, malat, fumarat, sukcinat) 333 mg 41,63
Magnezij (oksid, citrat, malat, fumarat, sukcinat) 167 mg 55,7
Vitamin D3 (holekalciferol)  5 mcg/ 200IU 100

*Priporočen dnevni vnos

Vsebuje tudi:
Citronska kislina (regulator kislosti), mineralno olje, modificiran celulozni gumi, magnezijev silikat, polisorbat (emulgator), prevleka tablete (vodotopna celuloza, brazilski palmin vosek), rastlinska stearinska kislina, sredstvo proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid) trietilcitrat (mehčalo), titanov dioksid (barvilo)

Izdelek vsebuje Quali-D, svetovno inovacijo, naravni vitamin D3. Pridobljen je iz lanolina in sledljiv od kmetije do končnega izdelka brez testiranja na živalih.

Neto količina: 200 tablet (330g)

Opozorila:
Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C). Shranjevati nedosegljivo otrokom. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.  

Premium formulacija je oblikovana izključno iz samo naravnih virov in farmacevtsko preizkušena. Izdelek je proizveden z uporabo 360 kontrolnih točk in testov, ki zagotavljajo popolno sledljivost in varnost izdelka, prav tako pa polno učinkovitost in klinično čistočo.

Ducray - dermatološka nega las in kože vam je na voljo 20% ugodneje!

Ducray - dermatološka nega las in kože vam je na voljo 20% ugodneje!

Vrhunska nega las, lasišča in kože Ducray vam je na voljo 20% ugodneje. Izdelki Ducray so dermatološko kozmetični izdelki, kar pomeni, da izpolnjujejo najvišje kriterije v dermatologiji. Ducray dermatološki laboratoriji so znani po proizvodnji dermokozmetičnih izdelkov za nego kože, las in ...