Jamieson Magnezij 500 + Vitamin D3 (60 kapsul)

#Članek: Vitamin D - ključen skozi celo življenje.
Magnezij prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, prispeva k ravnotežju elektrolitov in sproščanju energije pri presnovi.
Več...
Pakiranje 60 tablet
18,31€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: kapsule
Mesto uporabe: živčevje, mišice, kosti, zobje
Oznaka: utrujenost, krči
Vsebnost: magnezij, vitamin D, vitamin D3
Zdravje: presnova

Patentirana formulacija iz kar petih virov magnezija omogoča edinstveno stopnjo absorpcije magnezija v telo. Izdelek priporočamo vsem aktivnim posameznikom saj vam skupaj z dodanim vitamin D3 v izdelku (vitamin d prispeva k ohranjanju zdravih kosti in pravilnem delovanju mišic) nudi optimalno podporo in odlično delujočo kombinacijo.

Magnezij prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, prispeva k ravnotežju elektrolitov in sproščanju energije pri presnovi, prispeva k delovanju mišic in živčnega sistema. Prav tako ima vlogo pri sintezi beljakovin in prispeva k ohranjanju zdravih kosti in zob ter k normalnemu psihološkemu delovanju.

Uporaba in priporočena dnevna količina:
Dnevni vnos: 1 tableta dnevno.

Vsebnost:

  V 1 tableti
PDV*

Elementarni magnezij

(iz visoko absorpcijskega vira naravnega magnezijevega kompleksa aspartata, glicerofosfata, malata, oksida in glicinata)

500 mg 166,6%

Vitamin D3 (Premium Quali-D)

(pridobljen iz lanolina, ki je v telesu lasten vir vitamina D)

500 IU/12,5 mcg 250%

Vsebuje tudi:
Prevleka tablete: vodotopna celuloza, barvilo: titanov dioksid, hidroksiproil celuloza, modificiran celulozni gumi, sredstvo proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin)

Izdelek ne vsebuje glutena, laktoze, umetnih barvil in okusov.

Vsebuje inovacijo na poročju absorbcije magnezija- kompleks, ki tvori t.i. Krebsov cikel.

Neto količina: 60 tablet (103,2 g)

Opozorila:
Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C). Shranjevati nedosegljivo otrokom. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.  

Premium formulacija je oblikovana izključno iz samo naravnih virov in farmacevtsko preizkušena. Izdelek je proizveden z uporabo 360 kontrolnih točk in testov, ki zagotavljajo popolno sledljivost in varnost izdelka, prav tako pa polno učinkovitost in klinično čistočo.

Pri občutljivih osebah lahko magnezij, če ga zaužijemo preko 250 mg, deluje odvajalno.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin je blagovna znamka za nego kože, ki jo priporočajo dermatologi in ki temelji na znanosti o koži. S sodelovanjem z dermatologi in z uporabo naprednega tehnološkega strokovnega znanja znamka Eucerin zagotavlja zanesljive in visoko učinkovite inovativne izdelke. Ker skrbno izbira aktivne ...