Jamieson Mega Kalcij + Vitamin D3 (120 tablet)

Jamieson Kalcij 650 mg in Vitamin D3 400 I.E. je prehransko dopolnilo za ohranjanje zdravih kosti in zob.
Več...
Pakiranje 120 tablet
18,90€

Kalcij je potreben za zdravo rast in vzdrževanje zdravih kosti in zob. Prispeva k normalnemu strjevanju krvi in sproščanju energije pri presnovi. Prispeva k normalnem prenosu živčnih impulzov. 

Vitamin D prispeva k absorbciji in uporabi kalcija in fosforja. Ima vlogo pri delovanju imunskega sistema. Izdelek ne vsebuje soli, glutena, laktoze, lupinarjev in umetnih arom.

Izdelek ni primeren za vegane in vegetarijance.

Uporaba in priporočena dnevna količina:
Odmerjanje: 1 – 2 tableti dnevno ob jedi.

Vsebnost:

  V eni tableti PDV(%)* V 2 tabletah: PDV(%)*
Kalcij (karbonat, citrat, fumarat, malat, sukcinat) 650 mg 81% 1300 mg 162,5%
Vitamin D3 (holekalciferol) 10 μg=400 I.E. 200% 20 μg = 800 i.e 400%

 *priporočeni dnevni vnos (PDV).

Sestavine:
kalcijev karbonat, maltodextrin, vodotopna celuloza, mineralno olje, titanov dioksid, glicerol, vitamin D3 (holekalciferol), modificiran celulozni gumi, trietil citrat, prečiščen magnezijev silikat, polisorbat 80, brazilski palmin vosek. 

Opozorila:
Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi od 15°C do 25°C. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Za zdravje sta izjemno pomembna raznolika in uravnotežena prehrana in zdrav način življenja. Opozorilo: Vzemite nekaj ur pred ali po tem, ko ste vzeli kako drugo zdravilo. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Proizvajalec: Jamieson Laboratories Ltd., Kanada
Dobavitelj: 
Salus, Veletrgovina, d.o.o, Litostrojska cesta 46 A, 1000 Ljubljana.

Neto količina: 120 tablet (211,1 g).

La Roche-Posay Anthelios vam je na voljo 20% ugodneje*.

La Roche-Posay Anthelios vam je na voljo 20% ugodneje*.

 La Roche-Posay Anthelios vam je na voljo 20% ugodneje. Akcija traja od 20. 5. do 23. 5. 2022 *Popust ne velja za akcijske pakete LRP Anthelios. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.