Jamieson Vitamin D3 1000 I.E./25 mcg (180 kapsul)

Jamieson in Kanadsko društvo za boj proti raku: partnerji v varnosti na soncu. #Članek: Vitamin D - ključen skozi celo življenje.
Jamieson Vitamin D 1000 IU je prehransko dopolnilo v obliki kapsul. Laboratoriji Jamieson so svetovni vodja v proizvodnji naravnega in čistega vitamina D, pridobljenega iz lanolina, ki je koži lasten vir vitamina D.
Več...
Pakiranje 180 kapsul
16,20€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: kapsule
Mesto uporabe: kosti, zobje, mišice
Vsebnost: vitamin D3, vitamin D
Zdravje: odpornost

Jamieson Vitamin D 1000 IU je prehransko dopolnilo v obliki kapsul.

Laboratoriji Jamieson so svetovni vodja v proizvodnji naravnega in čistega vitamina D, pridobljenega iz lanolina, ki je koži lasten vir vitamina D. Patentiran proces, ki se imenuje Quali-D so v laboratorijih Jamieson patentirali zaradi unikatnega procesa pridobivanja vitamina D, ki je sledljiv od kmetije do končnega izdelka. Posebnost procesa je, da se lanolin pridobiva iz ovčje dlake, na močnem soncu živečih ovc (Avstralije in Nove Zelandije). Ovčja dlaka namreč vsebuje lanolin, ki je isti vir vitamina D, kot pri človeku. Lanolin nato obdelajo v obliko pre-vitamin D3 v Franciji in v končno obliko vitamin D3 v Kanadi. Proces nakazuje, kako močno se v laboratorijih Jamieson potrjudijo z pridobivanjem najbolj naravnih, čistih in kvalitetnih surovin iz celotnega sveta. Takšen Quali-D tako najdemo v kapsulah (1000 IU), tabletah (400 IU), kapljicah za dojenčke, bombonih za otroke in v različnih kombinacijah s Kalcijem, Cinkom in Magnezijem. S tem procesom zagotavljamo edinstveno absorpcijo, čistost in učinkovitost.

Vitamin D je eden izmed najpomembnejših vitaminov, saj med drugim: 

  • prispeva k ohranjanju zdravih kosti in zob,
  • prispeva k delovanju mišic,
  • prispeva k delovanju imunskega sistema,
  • ima vlogo pri delitvi celic
  • prispeva k normalni absorpciji/uporabi kalcija in fosforja,
  • prispeva k normalni ravni kalcija v krvi

Kapsule z Vitaminom D omogočajo lažjo uživanje in omogočajo še večjo stopnjo absorpcije, saj je polnilo v kapsuli narejeno iz najkakovostnejšega kokosovega olja z visoko vrednostjo MCT- srednjeverižnih trigliceridov, ki znatno povečajo absorpcijo naravnega vitamina D3.

Uporaba in priporočena dnevna količina:
Dnevni vnos: 1 kapsula na dan.

Vsebnost:

  V 1 kapsuli PDV/RDA*
Vitamin D3 (holekalciferol) Quali-D 25 mcg/1000 IU 500%

*PDV/RDA - priporočen dnevni vnos

Vsebuje tudi:
Želatina, glicerin, kokosovo olje (srednjeverižni trigliceridi).

Izdelek ne vsebuje soli, škroba, glutena, laktoze, umetnih barvil, okusov in konzervansov. Vsebuje Quali-D, svetovno inovacijo, naravni vitamin D3. Pridobljen je iz lanolina in sledljiv od kmetije do končnega izdelka brez testiranja na živalih.

Neto količina: 180 kapsul (78g)

Opozorila:
Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C). Shranjevati nedosegljivo otrokom. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Izdelek je namenjen zgolj zdravim odraslim osebam. Večmesečno uživanje hranila nad referenčnim vnosom (20 µg ) lahko predstavlja tveganje za zdravje ljudi.

Napovedujemo: La Roche-Posay vikend - ob nakupu 2 izdelkov LRP prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Napovedujemo: La Roche-Posay vikend - ob nakupu 2 izdelkov LRP prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Napovedujemo: La Roche-Posay vikend - ob nakupu 2 izdelkov LRP prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*. Ob nakupu izdelkov LRP v skupni vrednosti nad 30€ prejmete še brezplačno dostavo. *Akcija ne velja za La Roche-Posay novosti: LRP Hyalu B5, krema proti gubam in ...