Jamieson Omega 3 Complete Premium (80 kapsul)

Jamieson Omega-3 Complete Premium je oblikovan s pomočjo EPK in DHK v svoji naravni obliki- trigliceridov za optimalno biološko uporabnost in razpoložljivost.
Več...
Pakiranje 80 kapsul
26,80€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: kapsule
Mesto uporabe: srce, ožilje, živčevje, možgani, oči
Vsebnost: omega 3, EPA, DHA
Zdravje: starost, vitalnost

Vse Jamieson Omega-3 maščobne kisline so proizvedene s farmacevtsko kakovostjo iz virov, ki zagotavljajo najvišjo kvaliteto ribjega olja na tržišču. V laboratorijih Jamieson so v zadnjih letih posvetili ogromno pozornosti pridobivanju najčistejših virov in najučinkovitejših procesov pridobivanja omega 3 maščobnih kislin. Rezultat teh procesov so izdelki, ki vsebujejo izredno visoke ravni DHK in EPK in raven čistoče, ki presega vse dosedanje standarde v industriji prehranskih dopolnil.

Ribje olje je pridobljeno večinoma iz rib, kot so sardine in inčuni, ki vsebujejo manj kontaminantov kot druge hladnovodne ribe, ker se hranijo neposredno s planktonom. Vso ribje olje izvira samo iz globokomorskih rib iz najčistejših delov Atlantika. V laboratorijih Jamieson se nato ribje olje očisti z nežnim procesom molekularne destilacije in tako se odstrani vse škodljive sledove živega srebra in drugih mikro onesnaževalcev. Prav tako zato kapsule tudi ne povzročajo spahovanja in neprijetnega vonja po ribah.

Ta farmacevtsko preverjen  in klinično preizkušen izdelek vsebuje kar 400 mg EPK in 200 mg DHK v vsaki kapsuli. Posebno pozornost gre namreč nameniti ravno razmerju 2:1 in visoki ravni DHK v vsaki kapsuli, saj le ta nakazuje na visoko kakovost ribjega olja.

Jamieson Omega-3 Complete Premium je oblikovan s pomočjo EPK in DHK v svoji naravni obliki - trigliceridov za optimalno biološko uporabnost in razpoložljivost.

EPK in DHK imata vlogo pri delovanju srca**
DHK ima vlogo pri delovanju možganov*
DHK ima vlogo pri ohranjanju vida*

* Koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 250 mg DHK
** Koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 250 mg DHK in EPK

Uporaba in priporočena dnevna količina:
Dnevni vnos: 1-2 kapsuli dnevno.

Vsebnost:

  V 1 kapsuli
Ribje olje (sardine, sardone, skuše) 1000 mg
Zagotavlja 600mg omega3 maščobnih kislin:  
-Eikozapentaenojska kislina (EPK) 400 mg
-Dokozaheksaenojska kislina (DHK) 200 mg

Vsebuje tudi:
Želatina (ovoj kapsule), glicerol (emulgator), mešanica tokoferolov.

Izdelek ne vsebuje soli, glutena, laktoze, umetnih barvil, okusov in konzervansov.

Alergeni: Ribe

Neto količina: 80 kapsul (159g)

Opozorila:
Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C), zunaj dosega majhnih otrok. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.  

Premium formulacija je oblikovana izključno iz samo naravnih virov in farmacevtsko preizkušena. Izdelek je proizveden z uporabo 360 kontrolnih točk in testov, ki zagotavljajo popolno sledljivost in varnost izdelka, prav tako pa polno učinkovitost in klinično čistočo.

Blank slika

Dodatki

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vsi izdelki SVR so vam na voljo 25% ugodneje.

Vsi izdelki SVR so vam na voljo 25% ugodneje.

Vsi izdelki SVR so vam na voljo 25% ugodneje. Akcija traja od 12.4. do 25.4.2021. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.