Jamieson Vitamin D3 za otroke, bonboni z okusom jagode (100 bonbonov)

Pakiranje 100 bonbonov
14,99€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: bonboni
Mesto uporabe: kosti, mišice, zobje
Vsebnost: vitamin D, vitamin D3
Zdravje: odpornost

Jamieson Vitamin D3 bomboni so namenjeni za otroke od drugega leta dalje. Otroci bodo lahko uživali ob izvrstnem okus jagode in se zabavali z bomboni v obliki pande, ki so narejeni iz popolnoma naravnih virov, brez aspartama, umetnih arom, barvil in konzervansov.

Vitamin D ima pomembno vlogo pri razvoju naših malčkov- potreben je za normalno rast in razvoj kosti otrok.

Izdelek v inovativnosti in načinu pridobivanja vitamina D prikazuje kakovost prehranskih dopolnil Jamieson in skrb za končnega uporabnika v prav vsakem prehranskem dopolnilu Jamieson. Vsak bonbon vsebuje patentiran Quali-D, svetovno inovacijo, naravni BIO vitamin D3, ki zhaja iz najboljšega svetovnega lanolina, ki je enak vir vitamina D, kot ga naša koža ustvarja, ko smo izpostavljeni soncu.

Lanolin se pridobiva iz ovčje dlake, ovc iz pašnikov Avstralije in Novo Zelandije (močno sonce v teh predelih poskrbi za kakovosten vir lanolina). Nato je poslan v Francijo, kjer je deležen sofisticirane, vrhunske obdelave, da dobimo izjemno čist in v kristalni obliki pre-vitamin D3. Končni proces poteka v Kanadi, kjer pridobimo naraven vitamin D3 v končni obliki z najvišjo stopnjo bio-razpoložljivosti. Proces, ki nakazuje skrb podjetja Jamieson za pridobivanje najčistejših in najboljših naravnih virov surovin iz celotnega sveta.

Uporaba in priporočena dnevna količina:
Dnevni vnos: 1-2 bonbona dnevno po jedi.

Vsebnost:

  1 bonbon vsebuje *PDV(%)
Vitamin D3 (holekalciferol)  400 IU/10μg 200

*Priporočeni dnevni vnos.

Vsebuje tudi:
Citronsko kislino, naravna aroma maline in jagode, naravne barva karmin, rastlinski magnezijev stearat, sredstvo proti sprijemanju (rastlinski stearinska kislina, silicijev dioksid), sladilo (dekstroza, sukraloza). Koncentriran ekstrakt: paradižnika, korenja, pomaranče, brusnice in agrumov.

Izdelek vsebuje Quali-D, svetovno inovacijo, naravni vitamin D3. Pridobljen je iz lanolina in sledljiv od kmetije do konca prozivodnje brez testiranja na živalih.

Neto količina: 100 bombonov v obliki pande (175g)

Opozorila:
Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C). Shranjevati nedosegljivo otrokom. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.  

Premium formulacija je oblikovana izključno iz samo naravnih virov in farmacevtsko preizkušena. Izdelek je proizveden z uporabo 360 kontrolnih točk in testov, ki zagotavljajo popolno sledljivost in varnost izdelka, prav tako pa polno učinkovitost in klinično čistočo.

NOW vikend - vsi izdelki NOW so vam ta vikend na voljo 15% ugodneje. Koda za popust: now15.

NOW vikend - vsi izdelki NOW so vam ta vikend na voljo 15% ugodneje. Koda za popust: now15.

V podjetju NOW FOODS verjamejo, da so naravni izdelki prijaznejši in varnejši kot sintetični. Osnovno vodilo podjetja je ponuditi naravne in učinkovite izdelke visoke kakovosti, ki bodo dostopni vsakomur. Vztrajanje podjetja pri naravnih izdelkih je eden od mnogih faktorjev, zaradi katerih izstopa ...