akcija izbor

Zaščita proti komarjem in klopom, Jungle Formula Maximum Original (75 ml)

Vsi izdelki Jungle Formula so vam na voljo 15% ugodneje.
Jungle Formula je pršilo za zaščito proti komarjem in žuželkam z rastlinskimi izvlečki in 50% DEET. Primeren za odrasle in otroke nad 18 leti. Nudi tudi zaščito proti klopom.
Več...
Pakiranje 75 ml
Redna cena 10,21€
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh* 10,21 €
8,68€

Jungle Formula Maximum - Biocidni proizvod

Pršilo za zaščito pred žuželkami Jungle Formula Maximum s 50-% DEET in rastlinskimi izvlečki za najboljšo zaščito proti komarjem, klopom in drugim žuželkam.

En nanos ustvari 9 urno zaščito proti komarjem in drugim insektom. Odbija vse vrste komarjev, vključno s tigrastim komarjem.

Jungle Formula Maximum zaščita pred komarji je primerna za uporabo na tropskih območjih, območjih z jezeri, v gozdovih, in kadar potrebujete dodatno zaščito.

Za uporabo na območjih z velikim tveganjem za okužbo z malarijo in ostalimi boleznimi, ki jih prenašajo žuželke.

Za uporabo pri odraslih in otrocih starejših od 18 let.

Pomembno:
Pršilo Jungle Formula maximum original (DEET 50%) nudi zaščito pred piki komarja Aedes aegypti, ki je prenašalec virusa Zika. Koncentracije DEET-a nad 50% nimajo dodatnega efekta pri zaščiti pred komarji, ki prenašajo virus Zika

Uporaba:
Previdno in enakomerno nanesite na izpostavljene predele kože, ki potrebujejo zaščito. Pri nanosu na kožo obraza izdelek najprej nanesite na dlan in nato razmažite po obrazu. Glede na razmere po potrebi ponovite nanos, saj lahko visoka temperatura, vlaga in ostali dejavniki iz okolja skrajšajo čas zaščite vseh sredstev za zaščito pred žuželkami.

Biocidni proizvod

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v poglavju 15 Zakonsko predpisani podatki.

Izdelki La Roche-Posay za zaščito kože telesa so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

Izdelki La Roche-Posay za zaščito kože telesa so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

Izdelki La Roche-Posay Anthelios za zaščito kože telesa so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€. Brezplačna dostava vam bo obračunana v 3. koraku v košarici. Akcija traja pd 8. 6. do 22. 6. 2023. Brezplačna dostava velja le na področju Slovenije. Akcija ne velja ...