izbor

Zaščita proti komarjem, Jungle Formula Maximum Original (75 ml)

Jungle Formula je pršilo za zaščito proti komarjem in žuželkam z rastlinskimi izvlečki in 50% DEET. Primeren za odraste in otroke nad 18 leti.
Več...
Pakiranje 75 ml
10,21€

Jungle Formula Maximum - Biocidni proizvod

Pršilo za zaščito pred žuželkami Jungle Formula Maximum s 50-% DEET in rastlinskimi izvlečki za najboljšo zaščito proti komarjem, klopom in drugim žuželkam.

En nanos ustvari 9 urno zaščito proti komarjem in drugim insektom. Odbija vse vrste komarjev, vključno s tigrastim komarjem.

Jungle Formula Maximum zaščita pred komarji je primerna za uporabo na tropskih območjih, območjih z jezeri, v gozdovih, in kadar potrebujete dodatno zaščito.

Za uporabo na območjih z velikim tveganjem za okužbo z malarijo in ostalimi boleznimi, ki jih prenašajo žuželke.

Za uporabo pri odraslih in otrocih starejših od 18 let.

Pomembno:
Pršilo Jungle Formula maximum original (DEET 50%) nudi zaščito pred piki komarja Aedes aegypti, ki je prenašalec virusa Zika. Koncentracije DEET-a nad 50% nimajo dodatnega efekta pri zaščiti pred komarji, ki prenašajo virus Zika

Uporaba:
Previdno in enakomerno nanesite na izpostavljene predele kože, ki potrebujejo zaščito. Pri nanosu na kožo obraza izdelek najprej nanesite na dlan in nato razmažite po obrazu. Glede na razmere po potrebi ponovite nanos, saj lahko visoka temperatura, vlaga in ostali dejavniki iz okolja skrajšajo čas zaščite vseh sredstev za zaščito pred žuželkami.

Biocidni proizvod

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v poglavju 15 Zakonsko predpisani podatki.

Ob nakupu 3 ali več izdelkov La Roche-Posay, Vichy in/ali CeraVe prejmete 25% popust + Brezplačno dostavo.

Ob nakupu 3 ali več izdelkov La Roche-Posay, Vichy in/ali CeraVe prejmete 25% popust + Brezplačno dostavo.

Ob nakupu 3 ali več izdelkov La Roche-Posay, Vichy in/ali CeraVe prejmete 25% popust + Brezplačno dostavo. Za pridobitev popusta lahko kombinirate izdelke različnih blagovnih znamk (CeraVe, La Roche-Posay in Vichy). Akcija bo potekala od 3.2. do 9. 2. 2023. Akcija ne velja za pakete izdelkov, ...