izbor

Lipovit C Valens, tekočina z vitaminom C in matičnim mlečkom (150 ml)

Valens Lipovit C je prehransko dopolnilo v obliki tekočine z liposomskim vitaminom C in matičnim mlečkom. Vsebuje kar 500 mg vitamin C v liposomski obliki, ki omogoča dobro absorpcijo, hkrati pa ne draži želodca.
Več...
Pakiranje 150 ml
19,90€

Lipovit C Valens tekočina v dnevnem odmerku vsebuje kar 500 mg vitamina C v liposomski obliki, ki omogoča dobro absorpcijo, hkrati pa ne draži želodca.

Izdelek ima odličen okus limone in je brez sladkorja, glutena, laktoze, umetnih arom in barvil. Primeren je tudi za vegetarijance. Vsebuje ksilitol, ki je naravno prisoten v nekaterih vrstah sadja, izdelku pa daje slajši okus.

Vitamin C je shranjen v t.i. liposomu oz. maščobnem ovoju, ki služi kot zaščita – vitamin C ščiti pred želodčnimi in črevesnimi sokovi, hkrati pa ščiti tudi sluznico in preprečuje nastanek gastrointestinalnih težav.

Liposomi v izdelku Valens Lipovit C so iz sojinega lecitina, naravne zmesi fosfolipidov, ki so glavna sestavina celične membrane. Sojin lecitin je tudi naravni vir holina.

Vitamin C:
Vitamin C
je eden od esencialnih vitaminov, ki ga naše telo nujno potrebuje za svoje normalno delovanje. Vlogo ima pri normalnem delovanju imunskega sistema, nastajanju kolagena, zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, povečuje pa tudi absorpcijo železa in je pomemben antioksidant, ki ščiti celice pred oksidativnim stresom. Jemanje večjih količin vitamina C je priporočljivo v hladnejšem delu leta, po telesni aktivnosti, v času povečanega stresa in ob dodajanju železa v obliki prehranskih dopolnil.

Uporaba Valens Lipovit C prehranskega dopolnila:

Pred uporabo dobro pretresite. Priporočen dnevni odmerek je ena čajna žlička (5 ml), samostojno ali skupaj z vodo oz. drugim hladnim napitkom. Razslojevanje ne vpliva na kvaliteto izdelka.

Pakiranje vsebuje 30 odmerkov.

Za doziranje uporabite čajno žličko. Izdelek nima priložene plastične dozirne žličke. To je naš prispevek k varovanju okolja.

Vsebnost:

Sestavine: V dnevnem odmerku (5 ml - 1 čajna žlička) %PDV*
Vitamin C 500 mg 625%
Matični mlekeč 10 mg /

*PDV – priporočen dnevni vnos.

Sestavine:
prečiščena voda, sredstvo za ohranjanje vlage: glicerol, vitamin C (natrijev L-askorbat, L-askorbinska kislina), sredstvo za zgostitev: ksilitol (10 %), emulgator: sojin lecitin (fosfolipidi), naravna aroma limone, matični mleček, konzervans: kalijev sorbat.

Izdelek ne vsebuje glutena, sladkorja, laktoze, barvil in umetnih arom. Primeren je tudi za vegetarijance.

Opozorila:
Ne pozabite na pomembnost raznolike prehrane in zdravega načina življenja. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek.

Shranjevanje: 
Shranjujte na suhem in temnem mestu pri temperaturi do 25 °C. Po odprtju shranjujte v hladilniku in porabite v roku 2 mesecev po odprtju.

Eucerin dnevi na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov Eucerin prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Eucerin dnevi na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov Eucerin prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Eucerin dnevi na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov Eucerin prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*. Akcija poteka od 23. 1. do 3. 2. 2023.  *Akcija ne velja za pakete izdelkov Eucerin, ki se že prodajajo pod akcijskimi pogoji.