MSM NOW, prah

MSM (metilsulfonilmetan) je oblika organskega žvepla, ki se nahaja v vseh živih organizmih.
Več...
Pakiranje 227 g
20,07€

MSM (metilsulfonilmetan) je oblika organskega žvepla, ki se nahaja v vseh živih organizmih. Kljub temu, da je naravna sestavina skoraj vsega svežega sadja, zelenjave, morske hrane ter mesa, pa različne metode priprave hrane zelo znižajo njegovo vsebnost  in ga je priporočljivo nadomestiti.

Prehransko dopolnilo NOW MSM je testirano, zagotavlja najmanj 99,7 % stopnjo čistosti.

Vegetarijanska/veganska formula.

Uporaba in priporočena dnevna količina:
Priporočen dnevni odmerek:  ½  čajne žličke (1,8 g) dnevno, priporočljivo med jedjo. Prah zmešajte s sokom ali vodo. V primeru pojava prebavnih plinov zmanjšajte priporočen dnevni odmerek.

Vsebnost:

Sestavine 1/2 čajne žličke (1,8 g)
MSM (metilsulfonilmetan) 1,8 g (1800 mg)

Sestavine:
MSM (metilsulfonilmetan) v prahu 100 %.

Ne vsebuje: sladkorja, soli, škroba, kvasa, pšenice, glutena, koruze, soje, mleka, jajc, školjk in konzervansov.

Pakiranje (227 g) zadostuje za 126 dni.

Opozorila:
Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. V primeru pojava prebavnih plinov zmanjšajte priporočen dnevni odmerek. Shranjevanje: Shranjujte na hladnem in suhem mestu, zaščiteno pred vlago in svetlobo. Plastenko shranjujte dobro zaprto! Shranjevati nedosegljivo otrokom! Ne zaužijte paketka za ohranjanje svežine! Do konca uporabe ga pustite v plastenki.

La Roche-Posay anti-age izdelki so vam na voljo 20% ugodneje.

La Roche-Posay anti-age izdelki so vam na voljo 20% ugodneje.

La Roche-Posay Redermic in Hyalu B5 izdelki so vam na voljo 20% ugodneje. La Roche-Posay Redermic - Vrhunska dermatološka aktivna sestavina proti staranju kože, ki je prilagojena posebnim potrebam občutljive kože.La Roche-Posay Hyalu B5* - Edinstvena formula za obnovo kože, ki vsebuje dve vrsti ...