akcija

MSM NOW, prah

Vsa prehranska dopolnila NOW so vam na voljo 15% ugodneje.
MSM (metilsulfonilmetan) je oblika organskega žvepla, ki se nahaja v vseh živih organizmih.
Več...
Pakiranje 227 g
Redna cena 20,07€
17,06€

MSM (metilsulfonilmetan) je oblika organskega žvepla, ki se nahaja v vseh živih organizmih. Kljub temu, da je naravna sestavina skoraj vsega svežega sadja, zelenjave, morske hrane ter mesa, pa različne metode priprave hrane zelo znižajo njegovo vsebnost  in ga je priporočljivo nadomestiti.

Prehransko dopolnilo NOW MSM je testirano, zagotavlja najmanj 99,7 % stopnjo čistosti.

Vegetarijanska/veganska formula.

Uporaba in priporočena dnevna količina:
Priporočen dnevni odmerek:  ½  čajne žličke (1,8 g) dnevno, priporočljivo med jedjo. Prah zmešajte s sokom ali vodo. V primeru pojava prebavnih plinov zmanjšajte priporočen dnevni odmerek.

Vsebnost:

Sestavine 1/2 čajne žličke (1,8 g)
MSM (metilsulfonilmetan) 1,8 g (1800 mg)

Sestavine:
MSM (metilsulfonilmetan) v prahu 100 %.

Ne vsebuje: sladkorja, soli, škroba, kvasa, pšenice, glutena, koruze, soje, mleka, jajc, školjk in konzervansov.

Pakiranje (227 g) zadostuje za 126 dni.

Opozorila:
Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. V primeru pojava prebavnih plinov zmanjšajte priporočen dnevni odmerek. Shranjevanje: Shranjujte na hladnem in suhem mestu, zaščiteno pred vlago in svetlobo. Plastenko shranjujte dobro zaprto! Shranjevati nedosegljivo otrokom! Ne zaužijte paketka za ohranjanje svežine! Do konca uporabe ga pustite v plastenki.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin je blagovna znamka za nego kože, ki jo priporočajo dermatologi in ki temelji na znanosti o koži. S sodelovanjem z dermatologi in z uporabo naprednega tehnološkega strokovnega znanja znamka Eucerin zagotavlja zanesljive in visoko učinkovite inovativne izdelke. Ker skrbno izbira aktivne ...