Mueller elastična manšeta za gleženj - LG (1 manšeta)

Manšeta nudi lahko ter stabilno oporo gležnju in ga ne omejuje pri gibanju. Uporabljamo jo pri togih, šibkih in bolečih gležnjih. V črni barvi.
Več...
Pakiranje 1 manšeta
10,99€

Medicinski pripomoček

Manšeta nudi lahko ter stabilno oporo gležnju in ga ne omejuje pri gibanju. Uporabljamo jo pri togih, šibkih in bolečih gležnjih. Raztegljiv najlon na obeh straneh omogoča enostavno natikanje in snemanje. Lahko, elastično, med seboj trdno povezano pletivo preprečuje zdrs in gubanje. Primerna za levi in desni gleženj. 

Uporaba:
Uporablja se pri togih, šibkih ali bolečih gležnjih. Daje oporo gležnju ter ohranja sklep gibljiv. Pletivo preprečuje zdrs in gubanje. (za levi ali desni gleženj).

Manšeto navlecite na gleženj in namestite tako, da se udobno prilega.

Vzdrževanje:
Izdelek perite ročno v hladni vodi z blagimi detergenti. Ne uporabljajte belila ali mehčalca. Temeljito izperite in sušite na zraku. Ne likajte.

Sestava:
60 % poliester, 30 % elastike, 10 % spandex.

Tabela velikosti moški ženske
SM 39-41 37-39
MD 41-43 40-42
LG 44-46 42-45
XL 46-48 45-47

Opozorilo:
Naravna guma lahko draži kožo. Če se pojavi izpuščaj ali bolečina ne mine, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Manšeta naj ne bo nameščena pretesno. Priporočljivo nositi čez dan.

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Če ste našli svojo rutino na Skinconsult aplikaciji, Vam ponujamo posebno priložnost, da izkorsistite popust ob nakupu rutine. Ob nakupu dveh izdelkov Vichy za nego in čiščenje obraza, prejmete 20% popust, za nakup treh izdelkov Vichy pa prejmete 30% popust + Brezplačno dostavo. Vse kar morate ...