Mueller elastična manšeta za gleženj - MD (1 manšeta)

Manšeta nudi lahko ter stabilno oporo gležnju in ga ne omejuje pri gibanju. Uporabljamo jo pri togih, šibkih in bolečih gležnjih. V črni barvi.
Več...
Pakiranje 1 manšeta
10,99€

Medicinski pripomoček

Manšeta nudi lahko ter stabilno oporo gležnju in ga ne omejuje pri gibanju. Uporabljamo jo pri togih, šibkih in bolečih gležnjih. Raztegljiv najlon na obeh straneh omogoča enostavno natikanje in snemanje. Lahko, elastično, med seboj trdno povezano pletivo preprečuje zdrs in gubanje. Primerna za levi in desni gleženj. 

Uporaba:
Uporablja se pri togih, šibkih ali bolečih gležnjih. Daje oporo gležnju ter ohranja sklep gibljiv. Pletivo preprečuje zdrs in gubanje. (za levi ali desni gleženj).

Manšeto navlecite na gleženj in namestite tako, da se udobno prilega.

Vzdrževanje:
Izdelek perite ročno v hladni vodi z blagimi detergenti. Ne uporabljajte belila ali mehčalca. Temeljito izperite in sušite na zraku. Ne likajte.

Sestava:
60 % poliester, 30 % elastike, 10 % spandex.

Tabela velikosti moški ženske
SM 39-41 37-39
MD 41-43 40-42
LG 44-46 42-45
XL 46-48 45-47

Opozorilo:
Naravna guma lahko draži kožo. Če se pojavi izpuščaj ali bolečina ne mine, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Manšeta naj ne bo nameščena pretesno. Priporočljivo nositi čez dan.

Velika Vichy akcija: Vsi izdelki Vichy kozmetike so vam na voljo 20% ugodneje

Velika Vichy akcija: Vsi izdelki Vichy kozmetike so vam na voljo 20% ugodneje

Vichy kozmetika je ena izmed najbolj prepoznavnih francoskih znamk. Poznani so po izdelkih za vse tipe kož, vse od občutljive do suhe ali mastne kože kot tudi po izdelkih za nego las in lasišča. Vichy proizvaja kozmetiko tako za ženske kot tudi za moške. Izdelki znamke Vichy so obogateni z ...