Mueller elastična manšeta za gleženj - MD

Manšeta nudi lahko ter stabilno oporo gležnju in ga ne omejuje pri gibanju. Uporabljamo jo pri togih, šibkih in bolečih gležnjih. V črni barvi.
Več...
Pakiranje 1 manšeta
14,99€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: bandaža, trak
Mesto uporabe: gležnji, noge, stopala
Oznaka: bolečina, poškodba
Zdravje: starost, zaščita, šport

Medicinski pripomoček

Manšeta nudi lahko ter stabilno oporo gležnju in ga ne omejuje pri gibanju. Uporabljamo jo pri togih, šibkih in bolečih gležnjih. Raztegljiv najlon na obeh straneh omogoča enostavno natikanje in snemanje. Lahko, elastično, med seboj trdno povezano pletivo preprečuje zdrs in gubanje. Primerna za levi in desni gleženj. 

Uporaba:
Uporablja se pri togih, šibkih ali bolečih gležnjih. Daje oporo gležnju ter ohranja sklep gibljiv. Pletivo preprečuje zdrs in gubanje. (za levi ali desni gleženj).

Manšeto navlecite na gleženj in namestite tako, da se udobno prilega.

Vzdrževanje:
Izdelek perite ročno v hladni vodi z blagimi detergenti. Ne uporabljajte belila ali mehčalca. Temeljito izperite in sušite na zraku. Ne likajte.

Sestava:
60 % poliester, 30 % elastike, 10 % spandex.

Tabela velikosti moški ženske
SM 39-41 37-39
MD 41-43 40-42
LG 44-46 42-45
XL 46-48 45-47

Opozorilo:
Naravna guma lahko draži kožo. Če se pojavi izpuščaj ali bolečina ne mine, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Manšeta naj ne bo nameščena pretesno. Priporočljivo nositi čez dan.

Vichy Normaderm - ob nakupu paketa za nego mastne kože nagnjene k aknam prejmete darilo + Brezplačno dostavo.

Vichy Normaderm - ob nakupu paketa za nego mastne kože nagnjene k aknam prejmete darilo + Brezplačno dostavo.

Da bi zagotovili ustrezno nego za mastno in k aknam nagnjeno kožo v odrasli dobi, so Laboratoriji Vichy predstavili rutino Normaderm Phytosolution. Rutina Normaderm Phytosolution, ki je oblikovana na osnovi dermokozmetičnih sestavin naravnega izvora, v samo dveh korakih usmerjeno deluje na kožo, ...