Multi-Gyn LiquiGel z aplikatorjem (30 ml)

Naravni vlažilec, ki poveča učinek pri spolnem odnosu in poenostavi intimni stik. Multi-Gyn LiquiGel nemudoma olajša vaginalno suhost, razdraženost in srbenje. Izboljša stanje vaginalnega tkiva. Medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje 30 ml
11,86€

Multi-Gyn LiquiGel je naravni vlažilec, ki poveča učinek pri spolnem odnosu in poenostavi intimni stik, na primer pri uvajanju tampona. Redna uporaba gela optimizira ugodje v vaginalnem območju, uporaben pa je tudi pri specialistih za klinične preiskave.

Najpogostejši vzrok suhe nožnice je pomanjkanje naravne tekočine, kar je rezultat hormonskih sprememb druge polovice menstrualnega cikla ali menopavze, obsatja pa še veliko drugih vzrokov, ki povzročajo težave seksualno aktivnih žensk.

Gel vsebuje izključno naravne sestavine in je brez dišav, živalskih sestavin, dražečih kemikalij, konzervansov ali hormonov. Prav tako ne povzroča stranskih učinkov, tudi ob zaužitju. Ni masten, ne povzroča lis in je topen v vodi. Ne poškoduje tamponov ali kondomov.

Multi-Gyn LiquiGel z aplikatorjem glavne lastnosti:

  • Takoj olajša vaginalno suhost
  • Stimulira naravno vlaženje
  • Preprečuje razdraženost in bolezenska stanja vaginalnega tkiva
  • Je idealen med in po menopavzi

Kako pogosto moram uporabljati Multi-Gyn LiquiGel?
Nanesite Multi-Gyn LiquiGel najmanj enkrat na dan ali kadarkoli potrebujete olajšanje.

Nisem v menopavzi. Ali lahko vseeno uporabljam Multi-Gyn LiquiGel?
Da, Multi-Gyn LiquiGel je namenjen vsaki ženski, ki ima težave z vaginalno suhostjo. To lahko ima različne vzroke, kot so hormonske spremembe, uporaba zdravil, kronične bolezni, menstruacija, rojstvo otroka ali po uporabi tamponov itd.

Ali lahko uporabim Multi-Gyn LiquiGel kot lubrikant?
Da, lahko ga uporabite, vendar je Multi-Gyn LiquiGel namenjen za reševanje težav pri ženskah, ki imajo vaginalno suhost zaradi hormonskih sprememb ali zaradi kronične uporabe zdravil. Torej, nobene škode ne bo, če ga boste uporabili kot lubrikant in nima vpliva na kondome.

Magnezij Krka v vrečkah vam je v mesecu avgustu na voljo 10% ugodneje.

Magnezij Krka v vrečkah vam je v mesecu avgustu na voljo 10% ugodneje.

Magnezij Krka v vrečkah vam je v mesecu avgustu na voljo 10% ugodneje. Akcija traja od 1. 8. do 31. 8. 2022. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.