Neobianacid Aboca, žvečljive tablete (14 tablet)

NeoBianacid proti želodčni kislini in refluksu je medicinski pripomoček na osnovi rastlinskih molekularnih kompleksov in mineralov, ki ščiti in pomirja sluznico želodca in požiralnika ter hitro deluje proti zgagi, bolečini in občutku kisline oziroma značilnim simptomom razdražene in vnete sluznice.
Več...
Pakiranje 14 tablet
7,10€

Žvečljive tablete Neobianacid so inovativen medicinski pripomoček z edinstvenim terapevtskim učinkom, ki na osnovi naravnih molekularnih kompleksov povečajo fiziološko zaščito želodca in požiralnika, ne da bi pri tem vplivali na njuno delovanje

Neobianacid vsebuje Poliprotect, sinergistično delujoč molekularni kompleks polisaharidov pridobljenih iz aloje, gozdnega slezenovca in navadnega sleza ter naravnih mineralov apnenca in nahkolita, posredno pa deluje tudi antioksidativno zaradi posebne flavonoidne frakcije.

Neobianacid deluje hitro in učinkovito ter je primeren za uporabo pri otrocih od 6 leta starosti naprej, in je varen za nosečnice in doječe matere. Neobianacid se lahko uporablja kot samostojen prozvod, ko je prisotno povečano izločanje želodčne kisline, pri refluksu in prebavnih motnjah ter v vseh razmerah, ki lahko povzročijo draženje sluznice kot so uživanje nesteroidnih protivnetnih zdravil, uživanje sredstev proti bolečinam, v obdobjih psihofizičnih obremenitev in zaradi neustreznega prehranjevalnega in življenjskega sloga. Prav tako je Neobianacid glavna izbira za lajšanje želodčnih težav in je zamenjava za klasične antacide, alginate, zaviralce protonske črpalke in zaviralce H2 ter se uporablja v kombinaciji ali v času začasne prekinitve zdravljenja v povezavi z na recept predpisanimi alginati, zaviralci protonske črpalke in zaviralci H2.

NeoBianacid proti želodčni kislini in refluksu je 100% naraven izdelek ekološke pridelave brez glutena in s prijetnim okusom.

Kako delujhe Neobianacid?
NeoBianacid proti želodčni kislini in refluksu oblikuje oblogo s pregradnim učinkom na sluznici, s čimer jo zaščiti pred stikom z želodčnimi sokovi in dražečimi snovmi.

NeoBianacid proti želodčni kislini in refluksu vsebuje Poliprotect, molekularni kompleks, plod raziskav podjetja Aboca, ki zahvaljujoč svojim mukoadhezivnim lastnostim poustvari zaščitno delovanje fiziološke sluzi. Delovanje kompleksa Poliprotect izhaja iz sinergije med polisaharidno komponento (molekulska masa > 20.000 daltonov), ki ima visoko afiniteto za sluznico, in mineralno komponento (Limestone in Nahcolite). Delovanje kompleksa Poliprotect dopolnjujejo antioksidantne lastnosti flavonoidne komponente, ki deluje proti draženju zaradi prostih radikalov.

Indikacije:
NeoBianacid proti želodčni kislini in refluksu je namenjen zdravljenju težav, povezanih z želodčno kislino, kot so zgaga, bolečina, gastroezofagealni refluks in gastritis.

Primeren je tudi za zdravljenje simptomov, povezanih s slabo prebavo v želodcu (dispepsija), kot so zgaga in težek občutek v želodcu ter napihnjenost.

NeoBianacid proti želodčni kislini in refluksu je lahko koristen za preprečevanje razmer, ki lahko povzročijo draženje sluznice (uživanje protivnetnih/protibolečinskih nesteroidnih zdravil, obdobja psihofizične obremenitve, menjave letnih časov, nepravilna prehrana in življenjski slog).

Izdelek je primeren tudi za uporabo med nosečnostjo in dojenjem ter za otroke, starejše od 6 let.

Uporaba skupaj z zdravili:
NeoBianacid proti želodčni kislini in refluksu lahko zaradi njegovega mehanizma delovanja uporabljate v kombinaciji z zaviralci protonske črpalke in antagonisti histaminskih receptorjev H2, kot tudi v času začasne prekinitve zdravljenja, v skladu z navodili zdravnika.

Sestava:

Funkcionalne sestavine:

 • Poliprotect: sinergični molekularni kompleks polisaharidov* in naravnih mineralov Limestone in Nahcolite

Vsebnost polisaharidov (molekulska masa > 20.000 daltonov) ≥ 7,6% (40 mg na tableto)

 • Flavonoidna frakcija* , ki se pridobiva iz prave kamilice (Matricaria recutita) in golostebelnega sladkega korena (Glycyrrhiza glabra)

Vsebuje tudi: trsni sladkor*, arabski gumi, naravno aromo mete

*Sestavina, pridobljena z ekološko kmetijsko pridelavo.

Način uporabe:
Po potrebi vzemite eno tableto in počakajte, da se počasi raztopi v ustih.

V primeru gastroezofagealnega refluksa svetujemo eno tableto po glavnih obrokih in eno zvečer pred spanjem. V primeru zgage in težkega občutka v želodcu, ki sta povezana s slabo prebavo v želodcu (dispepsija), svetujemo eno tableto po obroku.

V vsakem primeru lahko, če je potrebno, tableto vzamete večkrat na dan, tudi v kratkih presledkih. Izdelek je primeren tudi za otroke od 6. leta starosti, za katere velja enako odmerjanje.

Izdelek je primeren tudi za dolgotrajno uporabo.

Svetujemo, da izdelek uporabite v roku 6 mesecev po odprtju stekleničke. Po uporabi dobro zaprite stekleničko.

Opozorila:
Ne uporabljajte, če ste preobčutljivi ali alergični na eno ali več sestavin. Če simptomi ne prenehajo, se posvetujte z zdravnikom. Izdelek vzemite vsaj dve uri pred ali po zaužitju zdravil, zlasti tetraciklinov. Vsebnost glicirizina zaradi prisotnosti sladkega korena je nižja od tiste, ki bi lahko povzročila morebitno povečanje krvnega tlaka. Hranite v hladnem in suhem prostoru, stran od virov toplote in zaščiteno pred svetlobo. Hranite izven dosega otrok. Datum izteka roka uporabnosti velja za nepoškodovan/neodprt in pravilno shranjen izdelek.

Prodajna pakiranja:

 • Steklenička s 45 tabletami po 1,55 g, ki se raztopijo v ustih.
 • Steklenička s 14 tabletami po 1,55 g, ki se raztopijo v ustih.

Proizvajalec: Aboca S.p.A., Societa Agricola, Loc. Aboca, 20 - 52037 Sansepolcro (AR) Italija.
Dobavitelj: MARIFARM D.O.O., Slovenija

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vichy dnevi - ob nakupu 2 izdelkov Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

Vichy dnevi - ob nakupu 2 izdelkov Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

Vichy dnevi - ob nakupu 2 izdelkov Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.* Ob nakupu Vichy nad 30 € pa vam podarjamo še brezplačno dostavo. Popust in brezplačna dostava vam bosta obračunana v košarici: *Akcija ne velja za izdelke Vichy, ki se že prodajajo ...