Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon

Neuronal, 20 kapsul

Neuronal so kapsule za dietetsko uravnavanje bolečin, ki izvirajo iz hrbtenice, nevralgij in polinevropatij.
Več...
Pakiranje 20 kapsul
19,93€

Dietetično živilo za posebne zdravstvene namene

Neuronal so kapsule za dietetsko uravnavanje bolečin, ki izvirajo iz hrbtenice, nevralgij in polinevropatij.

Neuronal vsebuje NCFR-6, edinstveno kombinacijo nukleotidov in vitaminov. Le-ti vplivajo na naravne obnovitvene procese poškodovanih živcev pri bolečinah, ki izvirajo iz hrbtenice (vratni sindrom, sindrom ledvenega dela hrbtenice, sindrom roke in rame, lumbago, išias, sindrom razdraženih korenin hrbtenjačnih živcev (oblika radikulopatije)). Pomaga pa tudi po operacijah medvretenčnih ploščic, pri nevralgijah in polinevropatijah. Kombinacija sestavin v Neuronalu je izbrana na podlagi pozitivnih rezultatov raziskav.

Nukleotidi v okviru raziskav pospešijo regeneracijo poškodovanih živcev.
Tiamin prispeva k delovanju živčnega sistema.
Niacin prispeva k delovanju živčnega sistema in k sproščanju energije pri presnovi.
Piridoksin prispeva k delovanju živčnega sistema in ima vlogo pri delovanju imunskega sistema.
Folat prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju in k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.
Cianokobalamin prispeva k delovanju živčnega sistema.

Uporaba:
1 kapsula dnevno, z nekaj tekočine.

Raziskave so pokazale, da sestavine v Neuronalu učinkujejo že po eni škatlici (20 kapsul). Po potrebi lahko Neuronal jemljete naprej, dokler ne pride do izboljšanja, saj vsebuje naravna mikrohranila, nima stranskih učinkov in je varen za želodec, jetra in ledvice.

Vsebnost:

Hranilne vrednosti 1 kapsula na 100 g
kalorična vrednost 0,30 kcal/1,27 kJ 97,86 kcal/415,92 kJ
maščobe 0,0 mg 0,0 g
beljakovine 64,52 mg 21,21 g
ogljikovi hidrati 9,89 mg 22,7 g

 

Sestavine 1 kapsula na 100 g %PDV/RDA*
nukleotid 50 mg 22,7 g  
vitamin B1 3 mg 1,3 g 273
vitamin B6 4,2 mg 1,7 g 300
vitamin B3 20 mg 6,7 g 125
vitamin B12 9 mcg 3,33 mg 360
folat 400 mcg 133,3 mg 200

*Priporočeni dnevni vnos.

Sestavine:
nukleotid, sredstvo za povečanje prostornine: mikrokristalna celuloza, koruzni maltodekstrin, vitamin B3 (niacin), sredstvo proti strjevanju: magnezijev stearat, vitamin B6 (piridoksin), sredstvo proti strjevanju: magnezijev silikat, vitamin B1(tiamin), folat, vitamin B12 (cianokobalamin).

Ovojnina kapsule je sestavljena iz goveje in svinjske želatine.

Dietetično živilo Neuronal vsebuje 20 kapsul.
Neto teža 20 kapsul: 4,4g.

Izdelek ne vsebuje soli, glutena, kvasa, soje in mlečnih izdelkov. Ne vsebuje konzervansov.

Izdelek ne vsebuje konzervansov, umetnih barvil in arom.

Izdelano in testirano v EU ob farmacevtskem nadzoru glede čistosti in sestave.

Shranjevanje:
Izdelek shranjujte na suhem, pri temperaturi do 25 ºC. Hranite zaščiteno pred dosegom otrok.

Pomembno obvestilo:
Izdelek se mora uporabljati pod zdravniškim nadzorom in ni primeren kot edini vir prehrane.

Proizvajalec: za Medicinalis d.o.o., proizvedeno v EU
Distributer: Panakea, d. o. o., Savska cesta 10, 1000 Ljubljana

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Zaščita pred soncem Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Zaščita pred soncem Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerinova linija za sončenje Sun ponuja široko izbiro sončnih krem, losjonov in sprejev. Izdelki vsebujejo učinkovit zaščitni filter pred škodljivimi sončevimi ultravioličnimi žarki, bolje poznanimi kot UVA in UVB žarki. Različne formule Eucerin Sun izdelkov za zaščito pred soncem so namenjene ...