Normison pršilo za uho (10 ml)

Vam pogosto zastaja voda v sluhovodu in imate težave z vnetji?
Normison pršilo za uho se uporabljajo za mehansko čiščenje in nego sluhovoda po kopanju, plavanju ali potapljanju. Njihova sestava omogoča hitro sušenje sluhovoda.
Več...
Pakiranje
9,99€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: pršilo, medicinski pripomoček
Mesto uporabe: ušesa
Oznaka: sluh, vnetje
Zdravje: kopanje

Normison pršilo za uho se uporablja preventivno in sočasno ob zdravljenju vnetij zunanjega sluhovoda, zlasti ob pogostem ali daljšem stiku z vodo.

Visoka vlažnost in previsoke (preveč bazične) vrednosti pH spodbujajo vnetja zunanjega sluhovoda. Odstranitev vlage po intenzivnem stiku z vodo je pomemben ukrep pri preprečevanju vnetij.

Zaradi posebne sestave Normison pršila za uho se površina zunanjega sluhovoda hitro posuši. Kisla sestavina v Normison pršilu za uho pomaga vzpostaviti ali ohraniti naravni kislinski plašč kože. Dekspantenol omogoča posebno zaščito in nego kože.

Sestava
Normison pršilo za uho vsebuje izopropilni alkohol, vodo, ocetno kislino in dekspantenol.

Delovanje:

Normison pršilo za uho se uporablja:
- za preprečevanje vnetja zunanjega sluhovoda, zlasti pri pogostem ali daljšem stiku z vodo, npr. po kopanju, prhanju, plavanju in potapljanju;
- kot podporno zdravljenje, kadar zdravite vnetje sluhovoda z zdravil.

Normison pršilo za uho se lahko uporablja brez omejitev v obdobju nosečnosti in dojenja.
Normison pršilo za uho je primerno za odrasle in otroke od 3. leta starosti naprej.

Indikacije
Pogosta vnetja ušes po kopanju ali plavanju, povečano srbenje, motnje v naravni zaščiti kislega plašča. 

Način uporabe
Po kopanju, prhanju, plavanju in potapljanju (v sladki ali slani vodi) razpršite Normison pršilo za uho v sluhovod 2 krat do 3 krat na dan (odrasli) ali 1 krat do 2 krat (otroci). Nagnite glavo za 20–30 sekund, da bodo kapljice lahko delovale. Nato zravnajte glavo in obrišite odvečno tekočino. Pustite, da tekočina v sluhovodu izhlapi. Postopek ponovite še za drugo uho.

Pri razpršitvi v sluhovod mora biti Normison pršilo za uho ogreto na telesno temperaturo.
Če so v sluhovodu prisotni ušesno maslo, odmrla koža ali druge nečistoče, pred uporabo Normison pršila za uho priporočamo, da očistite zunanji sluhovod s CERUSTOP oljem za uho.

Vichy, La Roche-Posay in CeraVe Black Friday na Lekarnar.com - Vsi izdelki La Roche-Posay, Vichy in CeraVe so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava.

Vichy, La Roche-Posay in CeraVe Black Friday na Lekarnar.com - Vsi izdelki La Roche-Posay, Vichy in CeraVe so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava.

Vichy, La Roche-Posay in CeraVe Black Friday na Lekarnar.com - Vsi izdelki La Roche-Posay, Vichy in CeraVe so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava*. Od 25. 11. do 27. 11. vam bodo kar 30 % ugodneje na voljo tudi izbrani paketi La Roche-Posay in Vichy (klik)  Akcija poteka od 25. ...