Cerustop olje za uho, pršilo (10 ml)

Cerustop olje za uho v obliki pršila je namenjeno negi zunanjega ušesnega kanala. Deluje tako, da raztopi trdo ušesno maslo saj je topnost ušesnega masla v olju Cerustop povečana.
Več...
Pakiranje 10 ml
7,91€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: olje, pršilo, medicinski pripomoček
Mesto uporabe: ušesa
Oznaka: sluh, vnetje

Cerustop olje za uho v pršilu se uporablja za odstranjevanje čezmernega ali zasušenega ušesnega masla (cerumna) in preprečevanje vnetja zunanjega sluhovoda.

Cerustop olje za uho v pršilu se razprši v zunanji sluhovod. Prodre v ušesno maslo in ga raztopi, da se lažje odstrani.
Zasušeno ušesno maslo vpliva na sluh in lahko povzroči vnetje zunanjega sluhovoda. Zato ga je treba redno odstranjevati.
Cerustop olje za uho v pršilu je posebej primerno tudi za uporabnike slušnih aparatov.
Cerustop olje za uho v pršilu lahko uporablja tudi zdravnik pred spiranjem ušes.

Sestava
Trigliceridi kaprilske kisline, tekoči parafin, izostearilni izostearat, mandljevo olje,
PEG-40 - sorbitan peroleat, BHK/BHT in vitamin E.

Delovanje
za odstranjevanje čezmernega ali zasušenega ušesnega masla (cerumna) in preprečevanje vnetja zunanjega sluhovoda.

Indikacije
za raztapljanje in odstranjevanje čezmernega ali zasušenega ušesnega masla; za preprečevanje vnetja zunanjega sluhovoda; za čiščenje uhljev in zunanjega sluhovoda.

Način uporabe
Za odstranitev čezmernega ali zasušenega ušesnega masla vam priporočamo, da razpršite mlačno Cerustop olje za uho v zunanji sluhovod 2 krat do 3 krat (odrasli) oziroma od 1 krat do 2 krat (otroci) na dan. Zamašite uho s koščkom vate, da preprečite iztekanje olja. Vato nežno vstavite v uho, nikoli je na silo ne potiskajte v sluhovod! Po 10 minutah previdno sperite uho s toplo vodo, po možnosti z uporabo nastavka za tuš.

Če je ušesno maslo izjemno trdo, postopek ponovite.
Za odstranitev ušesnega masla, nečistoč in odmrlih celic kože z zunanjega ušesa nekajkrat razpršite mlačno Cerustop olje za uho v pršilu na košček vate in večkrat zbrišite uho. Nato ga očistite s suho krpico.
Priporočamo vam, da po spiranju z vodo uporabite NORMISON kapljice za uho, ki hitro posušijo zunanji sluhovod in obnovijo naravni kislinski plašč kože.

Doziranje
Razpršite mlačno Cerustop olje za uho v zunanji sluhovod 2 krat do 3 krat (odrasli) oziroma od 1 krat do 2 krat (otroci) na dan.

Velika Vichy akcija: Vsi izdelki Vichy kozmetike so vam na voljo 20% ugodneje

Velika Vichy akcija: Vsi izdelki Vichy kozmetike so vam na voljo 20% ugodneje

Vichy kozmetika je ena izmed najbolj prepoznavnih francoskih znamk. Poznani so po izdelkih za vse tipe kož, vse od občutljive do suhe ali mastne kože kot tudi po izdelkih za nego las in lasišča. Vichy proizvaja kozmetiko tako za ženske kot tudi za moške. Izdelki znamke Vichy so obogateni z ...