Coldises olje za nos v pršilu (10 ml)

Coldises olje za nos se uporablja pri razdraženi in suhi nosni sluznici, prehladu in nahodu, alergijskem nahodu, oblogah in v kombinaciji z zdravili proti otekanju sluznice.
Več...
Pakiranje 10 ml
8,99€

Coldises olje za nos se uporablja za nego nosne sluznice. Zaradi visoke kakovosti sestavin učinkovito blaži draženja, pomaga pri obnovi nosne sluznice in ima blagodejen učinek na nosno sluznico. Kombinacija sestavin skupaj prispeva k obnovi in negi nosne sluznice tako, da jo ohranija vlažno in prožno.

Coldises olje za nos pomaga pri obnovi prizadetih področij nosne sluznice in jo ščiti pred ponovnim draženjem.

Coldises olje za nos vsebuje Sezamovo olje, vitamin E, bergamotovo olje, eterično olje cveta dišečega klinčevca, antioksidant (BHT). Sezamovo olje ima negovaine lastnosti, je bogato z nenasičenimi maščobnimi kislinami in ne povzroča alergij. Vitamin E ščiti kožne celice pred prostimi radikali in oksidativnim stresom.

Coldises olje za nos se uporablja pri razdraženi in suhi nosni sluznici,  prehladu in nahodu,  alergijskem nahodu, oblogah in  v kombinaciji z zdravili proti otekanju sluznice.

Uporaba:
Glavo nagnite nazaj in popršite v vsako nosnico, 2-3 krat na dan. Coldises olje zapopršite v nosnici s pomočjo in nežno pritisnite na nosnici. Po vsaki uporabi sperite pršilko z vročo vodo, da ne bi prišlo do kontaminacije.

Opozorila:
Coldises olje za nos lahko uporabljate dlje časa, vendar ni namenjen za stalno uporabo. Z uporabo prekinite najkasneje po 10 do 14 dneh za 10 do 14 dni.

Ni primerno za dojenčke in otroke. Njim je namenjeno Coldises Baby olje za nos. Coldises olje za nos ni zdravilo Če se stanje ne izboljša ali če se pojavijo bolečine, se posvetujte z zdravnikom.

Rok uporabnosti po odprtju je 6 tednov.

Vichyjeva sončna linija Ideal Soleil vam je na voljo kar 25% ugodneje + Brezplačna dostava.

Vichyjeva sončna linija Ideal Soleil vam je na voljo kar 25% ugodneje + Brezplačna dostava.

Ideal Soleil je dobro poznana Vichyjeva sončna linija. Ponudi vam varno in učinkovito zaščito pred sončnimi žarki. V času akcije vam je celotna linija Vichy Ideal Soleil na voljo kar 25% ugodneje + Brezplačna poštnina. Akcija traja od 01.07. do 15.7.2020. Vse akcije in popusti, objavljeni na ...