izbor

NOW C-1000 Cink Imun, kapsule (90 vegetarijanskih kapsul)

Veganska formula za krepitev imunskega sistema s cinkom v obliki aminokislinskega kelata, ki ne draži prebavil in omogoča boljšo absorpcijo.
Več...
Pakiranje 90 kapsul
23,91€

NOW C-1000 Cink Imun kapsule vsebujejo cink in vitamin C, ki delujeta sinergično, saj imata oba vlogo pri delovanju imunskega sistema in pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Vitamin C ima tudi vlogo pri delovanju imunskega sistema med intenzivno telesno dejavnostjo* in po njej ter prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti.

*Koristni učinek doseže z dnevnim vnosom 200 mg poleg priporočenega dnevnega vnosa vitamina C.

Formula vsebuje prebavilom prijazen cinkov aminokislinski kelat (bis-glicinat) - TRAACS , ki se boljše absorbira in izkoristi v telesu  (ima boljšo biorazpoložljivost) kot druge oblike cinka**.

**P. Gandia et al; A Bioavaliability Study Comparing Two Oral Formulations Containing Zinc (Zn Bis-Glycinate vs. Zn Gluconate) After a Single Administration to Twelve Healthy Female Volunterers,  Int. J. Vitam. Nutr. Res, 2007

Uporaba:
Priporočen dnevni odmerek: 1 kapsula, 1- krat dnevno, skupaj z obrokom.                       

Vsebnost:

Sestavine: V 1 kapsuli: %PDV*
Vitamin C (L-askorbinska kislina) 1000 mg 1250%
Cink (Cinkov bis-glicinat – TRAACS TM) 15 mg 150%

*Priporočen dnevni vnos.

Sestavine:
L-askorbinska kislina, kapsula (hidroksipropilmetil celuloza), cinkov bis-glicinat, hidroksipropil celuloza, sredstvi proti sprijemanju: stearinska kislina rastlinskega izvora, silicijev dioksid.

Brez glutena. Ni proizvedeno iz pšenice, soje, mleka, jajc, rib, lupinarjev ali oreščkov. Proizvedeno na liniji, kjer se proizvajajo tudi izdelki, ki vsebujejo zgornje alergene.

Opozorila:
Samo za odrasle. Nosečnice in doječe matere ter osebe, ki jemljejo zdravila ali imajo zdravstvene težave, naj se o uporabi izdelka posvetujejo z zdravnikom. Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjujte nedosegljivo otrokom.

Blank slika
  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan najkasneje v roku dveh delovnih dni.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Nupo dnevi zdravega hujšanja na Lekarnar.com - Posamezni izdelki Nupo so vam na voljo 20% ugodneje.

Nupo dnevi zdravega hujšanja na Lekarnar.com - Posamezni izdelki Nupo so vam na voljo 20% ugodneje.

Nupo dnevi zdravega hujšanja na Lekarnar.com - Posamezni izdelki Nupo so vam na voljo 20% ugodneje. Akcija poteka od 20. 3. do 28. 3. 2023. Akcija ne velja za pakete izdelkov Nupo.