Ohropax Silicon, silikonski čepki za ušesa (6 čepkov)

Ohropax Silicon silikonski čepki za ušesa so izdelani iz koži prijaznega silikona, ki ga lahko poljubno oblikujete.
Več...
Pakiranje 6 čepkov
5,38€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: čepki
Mesto uporabe: ušesa
Zdravje: zaščita, šport, otroci, ženske, moški

Ohropax Silicon silikonski čepki za ušesa so izdelani iz koži prijaznega silikona, ki ga lahko poljubno oblikujete. S tem uho nežno, a učinkovito zavarujete pred vodo med plavanjem ali kopanjem, hrupom in vetrom.

Čepki so primerni za otroke, starejše od 6 let.

Niso pa primerni za uporabo pri potaplanju.

Za večkratno uporabo.

Uporaba:
Prosimo, da natančno preberete in upoštevate priložena navodila. Neupoštevanje napotkov lahko zelo neugodno vpliva na zaščitno funkcijo izdelka.

Ušesni čepek mora biti dovolj velik, da sluhovod v celoti zatesni od zunaj, ne da bi pri tem segal v sluhovod. Za večje sluhovode ta izdelek morda ni primeren.

Ušesni čepek s čistimi rokami večkrat krepko pregnetite. Oblikujte kroglico. Ne sme biti podolgovata. Čisto in suho kroglico namestite pred odprtino v sluhovod in jo nežno pritisnite nanj, tako da se dobro pritrdi. Če je potrebno, spustite zrak iz sluhovoda tako, da rahlo povlečete uhelj nazaj. Čepka ne vstavljajte v sluhovod, saj bi ga bilo v tem primeru težko odstraniti.

Po uporabi čepek previdno in brez sunkovitih gibov odstranite, da ne poškodujete bobniča. Čepek razrahljajte z rahlim pritiskom na uhelj od zadaj in ga s konico prsta odstranite z enim samim gibom. Če imate daljše nohte, pazite, da čepka ne poškodujete. Ne uporabljajte pripomočkov (npr. vatiranih palčk ali pincete).

Na čepke se je potrebno včasih navaditi, zato svetujemo, da postopoma podaljšujete čas nošenja čepkov. V redkih primerih je mogoče, da zaslišite svoj srčni utrip, vendar običajno ta občutek izzveni že po krajšem času nošenja.

Opozorila:
Čepkov ne vstavljajte v sluhovod. Ušesnih čepkov ne delite z drugimi. Otroci (od 6. leta strosti) smejo ušesne čepke uporabljati samo pod nadzorom odrasle osebe. Čepke hranite izven dosega otrok, saj bi lahko pogoltnjen čepek zašel v sapnik (nevarnost zadušitve). Ušesnih čepkov ne uporabljajte pri potapljanju, kjer globina vode presega 1 m.

Čepke za ušesa je treba na območju hrupa uporabljati neprekinjeno. Pri močnejših gibih med plavanjem ali pri skoku v vodo se lahko pritrjen čepek razrahlja in izgubi. Umazane čepke in čepke brez oprijemljivosti zamenjajte za nove.

Pri vnetju ušesa, poškodbah bobnjiča in pri uporabi drenažnih cevk za uho se pred uporabo posvetujte z zdravnikom. Če bi čepek nenamerno zašel pregloboko v sluhovod in se ga s prsti ne bi dalo odstraniti, pojdite k otorinolaringologu. Poskusov odstranjevanja ne izvajajte sami.

Shranjevanje v original embalaži, pri temperaturi, nižji od 30°C, zaščiteno pred sončno svetlobo.

Določene kemične snovi lahko izdelek poškodujejo (npr. krema za roke). Za dodatne informacije lahko povprašate proizvajalca.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin je blagovna znamka za nego kože, ki jo priporočajo dermatologi in ki temelji na znanosti o koži. S sodelovanjem z dermatologi in z uporabo naprednega tehnološkega strokovnega znanja znamka Eucerin zagotavlja zanesljive in visoko učinkovite inovativne izdelke. Ker skrbno izbira aktivne ...