Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon

Ohropax Silicon, silikonski čepki za ušesa

Ohropax Silicon silikonski čepki za ušesa so izdelani iz koži prijaznega silikona, ki ga lahko poljubno oblikujete.
Več...
Pakiranje 6 čepkov
5,38€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: čepki
Mesto uporabe: ušesa
Zdravje: zaščita, šport, otroci, ženske, moški

Ohropax Silicon silikonski čepki za ušesa so izdelani iz koži prijaznega silikona, ki ga lahko poljubno oblikujete. S tem uho nežno, a učinkovito zavarujete pred vodo med plavanjem ali kopanjem, hrupom in vetrom.

Čepki so primerni za otroke, starejše od 6 let.

Niso pa primerni za uporabo pri potaplanju.

Za večkratno uporabo.

Uporaba:
Prosimo, da natančno preberete in upoštevate priložena navodila. Neupoštevanje napotkov lahko zelo neugodno vpliva na zaščitno funkcijo izdelka.

Ušesni čepek mora biti dovolj velik, da sluhovod v celoti zatesni od zunaj, ne da bi pri tem segal v sluhovod. Za večje sluhovode ta izdelek morda ni primeren.

Ušesni čepek s čistimi rokami večkrat krepko pregnetite. Oblikujte kroglico. Ne sme biti podolgovata. Čisto in suho kroglico namestite pred odprtino v sluhovod in jo nežno pritisnite nanj, tako da se dobro pritrdi. Če je potrebno, spustite zrak iz sluhovoda tako, da rahlo povlečete uhelj nazaj. Čepka ne vstavljajte v sluhovod, saj bi ga bilo v tem primeru težko odstraniti.

Po uporabi čepek previdno in brez sunkovitih gibov odstranite, da ne poškodujete bobniča. Čepek razrahljajte z rahlim pritiskom na uhelj od zadaj in ga s konico prsta odstranite z enim samim gibom. Če imate daljše nohte, pazite, da čepka ne poškodujete. Ne uporabljajte pripomočkov (npr. vatiranih palčk ali pincete).

Na čepke se je potrebno včasih navaditi, zato svetujemo, da postopoma podaljšujete čas nošenja čepkov. V redkih primerih je mogoče, da zaslišite svoj srčni utrip, vendar običajno ta občutek izzveni že po krajšem času nošenja.

Opozorila:
Čepkov ne vstavljajte v sluhovod. Ušesnih čepkov ne delite z drugimi. Otroci (od 6. leta strosti) smejo ušesne čepke uporabljati samo pod nadzorom odrasle osebe. Čepke hranite izven dosega otrok, saj bi lahko pogoltnjen čepek zašel v sapnik (nevarnost zadušitve). Ušesnih čepkov ne uporabljajte pri potapljanju, kjer globina vode presega 1 m.

Čepke za ušesa je treba na območju hrupa uporabljati neprekinjeno. Pri močnejših gibih med plavanjem ali pri skoku v vodo se lahko pritrjen čepek razrahlja in izgubi. Umazane čepke in čepke brez oprijemljivosti zamenjajte za nove.

Pri vnetju ušesa, poškodbah bobnjiča in pri uporabi drenažnih cevk za uho se pred uporabo posvetujte z zdravnikom. Če bi čepek nenamerno zašel pregloboko v sluhovod in se ga s prsti ne bi dalo odstraniti, pojdite k otorinolaringologu. Poskusov odstranjevanja ne izvajajte sami.

Shranjevanje v original embalaži, pri temperaturi, nižji od 30°C, zaščiteno pred sončno svetlobo.

Določene kemične snovi lahko izdelek poškodujejo (npr. krema za roke). Za dodatne informacije lahko povprašate proizvajalca.

Ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: NOW Omega-3.

Ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: NOW Omega-3.

Čez poletje vas NOW in Lekarnar.com obdarujeta ob nakupu prehranskih dopolnil NOW, ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: Omega-3 1000 mg NOW, 30 mehkih kapsul. Prehransko dopolnilo - koncentrat ribjega olja z EPK in DHK: EPK in DHK imata vlogo pri delovanju srca.* DHK ima vlogo pri ...