Powersept, pršilo za dezinfekcijo (100 ml)

Tekoče dezinfekcijsko sredstvo proti bakterijam, glivicam in virusom namenjeno dezinfekciji kože, osebni negi in higieni.
Več...
Pakiranje 100 ml
19,40€

Biocidni proizvod

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v poglavju 15 Zakonsko predpisani podatki.

Tekoče dezinfekcijsko sredstvo proti bakterijam, glivicam in virusom namenjeno dezinfekciji kože, osebni negi in higieni.

Powersept deluje po biooksidacijski metodi, kjer ustvarimo okolje v katerem škodljive bakterije, virusi in plesni ne morejo preživeti.Ta metoda je enostavna in učinkovita.

Z uporabo Powersepta tako občutno zmanjšamo izpostavljenost in nevarnost pred bakterijami, virusi in glivicami ter tako preventivno in učinkovito zaščitimo sebe, svoje otroke,  hkrati pa poskrbimo, da ne ogrožamo okolja v katerem živimo.

Za kaj ga uporabljamo?

Powersept se uporablja za dezinfekcijo:

  • kože, obraza in nohtov
  • nohtov, pod nohtom ter pred nanosom gela za nohte
  • zobne ščetke, proteze, otroških igrač, dud, stekleničk
  • kozarca, pribora, zamaškov, pločevink, slamice
  • osebnih medicinskih pripomočkov
  • obutve

Powersept lahko uporabljate pri osebni negi, pedikuri in manikuri, proti glivicam in kot preventivo proti virusom in bakterijam. Je nepogrešljiv na potovanjih, počitnicah, na delovnem mestu in kjerkoli ste v stiku z drugimi ljudmi in okolji.   

Odličen je tudi za uporabo v čakalnicah, pri zdravniku, v hotelih, različnih prevoznih sredstvih, pa tudi v telovadnicah in na fitnes opremi.

Powersept uporabite kadarkoli ste v stiku z osebami ali predmeti iz tujih ali domačih okolij in niste prepričani o njihovi zaščiti pred virusi in bakterijami.

Kako uporabljati Powersept? 
Njegova uporaba je preprosta. Samo poškropite in počakate, da se posuši. Ni ga potrebno izpirati, niti brisati, saj po delovanju razpade na vodo in kisik.

Dezinfekcija kože in rok: V dlan oziroma na predel kože, ki ga želimo dezinficirati, večkrat razpršimo Powersept ter vtiramo v roke oz. na predel kože najmanj 1 minuto oz. dokler se ne posuši. 

Dezinfekcija površin:  Površine, ki jih želimo dezinficirati, dobro omočimo (100 ml zadostuje za 1 m2) in pustimo učinkovati.

Ne nanašajte hrane in surovin na tretirane površine, dokler se ne posušijo. 

Opozorilo: 
Ni za uživanje. Hraniti izven dosega otrok. Če se na koži pojavijo simptomi draženja, sredstvo prenehajte uporabljati. Če simptomi ne izzvenijo, se posvetujte z zdravnikom. Ob nezgodi ali slabem počutju poiščite zdravniško pomoč. (Po možnosti pokazati etiketo). Če pride v stik z očmi, sperite z večjo količino tekoče vode Koža, lasje ali dlake v zelo redkih primerih osvetlijo. 

Sestava:
Vodikov peroksid 25 g/kg, srebrov nitrat 0,015 g/kg.

Izdelek ni mutagen ali karcenogen.

Rok uporabe je odtisnjen na embalaži in steklenički.

Dobavitelj: Mediteranski inštitut za monitoring, Dunajska 156, 1000 Ljubljana
Distributer: Natura Tim d.o.o., Dunajska 156, 1000 Ljubljana

Izdelki La Roche-Posay za zaščito kože telesa so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

Izdelki La Roche-Posay za zaščito kože telesa so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

Izdelki La Roche-Posay Anthelios za zaščito kože telesa so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€. Brezplačna dostava vam bo obračunana v 3. koraku v košarici. Akcija traja pd 8. 6. do 22. 6. 2023. Brezplačna dostava velja le na področju Slovenije. Akcija ne velja ...