Rilastil Dermastil Pediatric, robčki za čiščenje in pomirjanje kože (72 robčkov)

Robčki za čiščenje in pomirjanje kože s provitaminom B5, vitaminom E, kamilico in alojo. Brez alkohola.
Več...
Pakiranje 72 robčkov
4,76€

Rilastil Dermastil Pediatric robčki za čiščenje in pomirjanje kože so vlažni robčki s fiziološkim pH, primerni za čiščenje pleničnega območja pri dojenčkih in majhnih otrocih.

Izdelani so iz mehke, a čvrste tkanine prepojene s nežno čistilno emulzijo, obogateno s provitaminom B5, vitaminom E, kamilicami in alojo. Ščitijo pH kože in površinski hidrolipidni sloj, zato očistijo kožo tako, da le ta ostane mehka in prijetno dišeča.

Ne vsebuje alkohola in derivatov pšenice – nežen prijeten vonj – hipoalergeno* – klinično testirano pod dermatološko in pediatrično kontrolo.

(0 – 3 let) – testirano na nikelj, kobalt, krom, paladij in živo srebro**

*Sestava proizvoda minimalizira možnost alergij. **Manj kot 1 ppm. Manjše količine lahko povzročajo preobčutljivost kože.

Uporaba:
Uporabite po potrebi tako, da nežno podrgnite z robčkom po koži. Uporabite dovolj veliko število robčkov, da temeljito očistite območje. Izpiranje z vodo ni potrebno.

Samo za zunanjo uporabo.

Poskrbite, da je pokrov zavojčka dobro zaprt, tako da robčki dolgo ostanejo sveži. Ne izpostavljajte vročini.

Sestavine (INCI):
Aqua, Glycerin, Capryl Glucoside, Allantoin, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Panthenol, Chamomilla Recutita Flower Extract, Propylene Glycol, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Tocopherol, Parfum, Sodium Hydroxide.

Vichy Vikend: Vsi izdelki Vichy kozmetike so vam na voljo 25% ugodneje* + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€.

Vichy Vikend: Vsi izdelki Vichy kozmetike so vam na voljo 25% ugodneje* + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€.

Vichy kozmetika je ena izmed najbolj prepoznavnih francoskih znamk. Poznani so po izdelkih za vse tipe kož, vse od občutljive do suhe ali mastne kože kot tudi po izdelkih za nego las in lasišča. Vichy proizvaja kozmetiko tako za ženske kot tudi za moške. Izdelki znamke Vichy so obogateni z ...