Solgar Kromov pikolinat, tablete (90 tablet)

Prehransko dopolnilo z kromovim pikolinatom. Krom ima vlogo pri presnovi makrohranil in prispeva k vzdrževanju normalne ravni glukoze v krvi.
Več...
Pakiranje 90 tablet
9,77€

Prehransko dopolnilo Solgar Kromov pikolinat vsebuje 100 µg kroma v obliki patentiranega kromovega pikolinata (Chromax, ki zagotavlja izrazito stabilno strukturo kroma in največjo absorpcijo. Chromax je patentirana oblika trivalentnega kroma in pikolinske kisline.

*Krom ima vlogo pri presnovi makrohranil.
*Krom prispeva k vzdrževanju normalne ravni glukoze v krvi.

Izdelek ne vsebuje sladkorja, soli, škroba, kvasa, soje, glutena in mlečnih sestavin ter je formuliran brez uporabe umetnih arom, barvil in sladil.

Izdelek je primeren za vegetarijance in vegane.

Uporaba:
Zaužijte 1 tableto na dan, priporočljivo med obrokom. Priporočen dnevni odmerek: 1 tableta.

Vsebnost:
Krom 100 μg (250 %PDV*) * PDV=priporočen dnevni vnos

Sestavine:
Sredstva za povečanje prostornine: kalcijevi fosfati, mikrokristalinična celuloza; sredstvo proti sprijemanju: maščobne kisline; sredstvo za zgostitev: celulozni gumi; krom (kot trovalentni kromov pikolinat).

Neto količina: 24,3 g (90 tablet po 270 mg)

Opozorila:
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ne pozabite tudi na zdrav način življenja. V času nosečnosti in v primeru uživanja zdravil, se pred uporabo prehranskega dopolnila posvetujte z našim strokovnim osebjem. V primeru poškodovane notranje embalaže, prehranskega dopolnila ne uživajte. Shranjevati v dobro zaprti embalaži na suhem mestu pri temperaturi do 25 °C. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Poreklo: Združene države Amerike.

Flebaven - Lahkoten korak za zdrave vene. Brezplačna dostava.

Flebaven - Lahkoten korak za zdrave vene. Brezplačna dostava.

Zdravilo Flebaven se uporablja pri odraslih za zdravljenju znakov in simptomov kronične bolezni ven, kot so bolečine, občutek težkih nog, utrujene noge, nemirne noge, nočni krči, otekline in trofične spremembe (spremembe kože zaradi slabše prekrvitve). Namenjeno je tudi zdravljenju simptomov, ...