Super omega 3-6-9 NOW, kapsule (90 kapsul)

Super Omega 3-6-9 je mešanica olj: ribjega, borage in lanenega semena.
Več...
Pakiranje 90 kapsul
21,95€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: kapsule
Vsebnost: omega 3
Zdravje: vitalnost, starost

Super Omega NOW

Super Omega 3-6-9 je mešanica olj: ribjega, borage in lanenega semena. Ta sestava dobro poznanih prehranskih olj zagotavlja edinstveno ravnotežje Omega-3 in Omega-6 maščobnih kislin z Omega-9 maščobno kislino (ki ni esencialna, a vendar koristna maščobna kislina).

Naravni koncentrat ribjega olja v tem pripravku je proizveden pod strogim nadzorom kakovosti. Testirano je, da ne vsebuje potencialno škodljivih koncentracij onesnaževalcev (npr. živega srebra, težkih kovin, polikloriranih bifenilov, dioksina in drugih).

Uporaba in priporočena dnevna količina: 
Priporočen dnevni odmerek: 2 kapsuli dnevno, med obrokom.

Vsebnost:

Sestavine v 2 kapsulah
Olje iz semen borage (Borago officinalis) 800 mg
Naravni koncentrat ribjega olja 800 mg
Olje iz lanenih semen (Linum usitatissimum) 800 mg
Maščobne kisline (iz vseh virov):  
Omega-3 604 mg
-Od tega: EPK: 126 mg, DHK: 78 mg  
Omega-6 539 mg
-Od tega: GLK: 160 mg  
Omega-9 225 mg

Sestavine: 
Olje iz semen borage, koncentrat ribjega olja, olje iz lanenih semen, kapsula (želatina, sredstvo za ohranjanje vlage: glicerin, voda), antioksidant (vitamin E: D-alfa tokoferol, mešani tokoferoli iz soje).

Alergeni: vsebuje ribe in sojo (zgoraj poudarjeno).

Ni proizvedeno iz kvasa, pšenice, glutena, mleka, jajc ali lupinarjev. Proizvedeno na liniji, kjer se proizvajajo tudi izdelki, ki vsebujejo zgornje alergene.

Pakiranje (90 mehkih kapsul) zadostuje za 45 dni.

Opozorila:
Samo za odrasle. Nosečnice in doječe matere ter osebe, ki jemljejo zdravila ali imajo zdravstvene težave, naj se o uporabi izdelka posvetujejo z zdravnikom.

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjujte pri temperaturi do 25°C, zaščiteno pred vlago in svetlobo! Plastenko shranjujte dobro zaprto! Shranjevati nedosegljivo otrokom! Ne zaužijte sredstva za ohranjanje svežine, pustite ga v plastenki.

Prehranski dopolnili Elebaby in Elemama sta vam na voljo 10% ugodneje.

Prehranski dopolnili Elebaby in Elemama sta vam na voljo 10% ugodneje.

Prehranski dopolnili Elebaby in Elemama sta vam na voljo 10% ugodneje. EleBaby kapsule - EleBaby kapsule so prehransko dopolnilo sestavljeno posebej skrbno za nosečnice v drugem in tretjem tromesečju. Gre za celovito prehransko dopolnilo z omega-3 maščobnimi kislinami ter vitamini in minerali, ...