izbor

Swimcount, test za ugotavljanje kakovosti semena za moške (1 test)

Članek: Top 10 ubijalcev semenčic. Članek: Ali je kakovost sperme boljša poleti ali pozimi? Spermiogram - kaj nam pove? Odvzem semena doma in dostava na kliniko – kaj vpliva na kakovost semena.
Zanesljiv test za ugotavljanje kakovosti semena. Swimcount omogoča meritev v gibljivih semenčic, ki so edine, ki v naravnih pogojih lahko oplodijo jajčno celico.
Več...
Pakiranje 1 test
49,99€

SwimCount test 

SwimCount test za ugotavljanje kakovosti semena je IVD za samotestiranje za domačo uporabo. Za delovanje uporablja metodo swim-up, kar omogoča meritev v smeri gibljivih semenčic, ki so edine, ki v naravnih pogojih lahko oplodijo jajčno celico.

S to inovacijo se razlikuje od ostalih testov, ki merijo vse celice v semenu (gibljive, okvarjene, mrtve, levkocite), s tem pa so nezanesljivi oz. nimajo prave napovedne vrednosti za sposobnost oploditve oz. za napoved kakovosti semena.

Svetujemo pri:

  • Parih, kjer moški zaradi neprijetnosti odlaša s pregledom, saj želimo par zdraviti čim bolj zgodaj, ko je večja možnost uspeha zdravljenja.
  • Parih, ki želijo ugotoviti svoj plodni potencial (npr. pred sprejemom odgovornega položaja v službi).
  • Parih, ki uporabljajo ovulacijski test, saj je 50 % možnosti, da je vzrok za nespočetje na strani moškega.

Kako izgleda SwimCount test?

Pomembno je, da se vzorec zbere vsaj 2 dni po zadnji ejakulaciji, vendar ne kasneje kot 7 dni po zadnji ejakulaciji:

V oknu za prikaz rezultatov lahko vidite sledeče izsledke SwimCount testa:

Zakaj gibljive semenčice?

SwimCount meri GIBLJIVE semenčice hitro, enostavno in natančno:

  • Gibljivost v smeri je sposobnost semenčice, da priplava do jajčne celice in jo oplodi.
  • Edino gibljive semenčice lahko v naravnih pogojih zaplodijo otroka.
  • Preprost za uporabo.
  • Hiter (rezultat v 30 minutah).
  • Zanesljiv (klinična študija je pokazala ˃ 96 % enakost rezultatov v primerjavi s klasičnim spermiogramom).

Uporaba:
SwimCount test za ugotavljanje kakovosti semena je in vitro diagnostični test za samotestiranje za domačo uporabo. Za delovanje uporablja metodo swim-up, ki omogoča meritev izključno v smeri gibljivih semenčic, ki so edine, ki v naravnih pogojih lahko oplodijo jajčno celico. S to inovacijo se razlikuje od ostalih testov, ki merijo vse celice v semenu (gibljive, okvarjene, mrtve, levkocite), s tem pa so nezanesljivi oz. nimajo prave napovedne vrednosti za sposobnost oploditve oz. za napoved kakovosti semena.

Informativno gradivo:

Proizvajalec: MotilityCount ApS, Hvidkildevej 48, DK-2400 Kopenhagen, Danska
Dobavitelj: Dobavitelj: Potenza Medica d.o.o., Cesta Cankarjeve brigade 18, 1290 Grosuplje, Slovenija, e-mail: info@potenza-medica.si.

Izdelki La Roche-Posay Lipikar so vam na voljo do 30% ugodneje.

Izdelki La Roche-Posay Lipikar so vam na voljo do 30% ugodneje.

Ob nakupu 1 izdelka La Roche-Posay Lipikar prejmete 20% popust, ob nakupu 2 ali več izdelkov Lipikar pa kar 30% popust + Brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30 €. Popust vam bo obračunan v košarici: Akcija traja od 23. 9. 2021 do 30. 9. 2021.  Vse akcije in popusti, objavljeni na ...