Trudi Baby Care, kopalno mleko s pomarančnim medom (250 ml)

Mlečna kopel je primerna za vsakodnevno nego nežne otroške kože. Vsebuje med pomaranče, natrij PCA in eritritol, ki nahranijo in vlažijo kožo ter jo naredijo mehko in voljno.
Več...
Pakiranje
6,98€

Trudi kopalno mleko s pomarančnim medom vsebuje nežne in hranljive sestavine za čiščenje, pridobljene iz oljčnega olja, ki ne škodujejo zaščitnemu sloju kože. Natrijev PCA in eritritol nežno otroško kožo nahranita in navlažita tako, da ji zagotavljata vlago in zaščito. Sestava s fiziološkim pH je prilagojena otroški koži in nežno čisti telo in lasišče, ter hkrati pomirja razdraženo kožo. Nežen in lahkoten med pomarančnega cveta kožo neguje in s svojim blagim in pomirjujočim vonjem pomaga dojenčku, da se med večerno kopeljo, pred spanjem sprosti.

Uporaba:
Malo količino kopalnega mleka vlijte pod tekočo vodo v kad.

Sestavine (INCI):
Aqua; Sodium Coco-Sulfate; Coco-Glucoside; Ammonium Coco-Sulfate; Glycerin; Potassium Lactate; Sodium Olivoyl Glutamate; Disodium Cocoyl Glutamate; Cocamidopropyl Betaine; Erythritol; Sodium Gluconate; Sodium PCA; Mel; Glyceryl Oleate; Xanthan Gum; Citrci Acid; Parfum; Sodium Chloride; Sodium Benzoate; Stryrene Acrylates Copolymer; Benzoic Acid


Avene vikend - ob nakupu 2 izdelkov Avene prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Avene vikend - ob nakupu 2 izdelkov Avene prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Avene vikend - ob nakupu 2 izdelkov Avene prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*. Popust vam bo obračunan v košarici: Akcija bo potekala od 13. 5. do 16. 5. 2022. *Akcija ne velja za pakete izdelkov Avene, ki se že prodajajo pod akcijskimi pogoji.