UrinoVet Dog, krmna mešanica v obliki tablet za pse (30 tablet)

Krmna mešanica v obliki tablet za pse, za podporo pri akutnem in kroničnem vnetju sečil pri psih.
Več...
Pakiranje 30 tablet
11,82€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: dietno živilo, hrana, kapsule
Mesto uporabe: sečila
Zdravje: psi

UrinoVet Dog krmna mešanica v obliki tablet za pse je podpora pri akutnem in kroničnem vnetju sečil pri psih. Namenjen je tudi po kateterizaciji sečnega mehurja. Izvleček brusnice (Vaccinum macrocarpon) vsebuje proantocianide (PAC A2, PAC B2, trimeri 3-PAC), ki onemogočajo adhezijo bakterij na steno mehurja in zato pripomorejo k zmanjšanemu številu bakterij v urinu. Izvleček peteršilja (Petroselinum sativum) deluje diuretično (zmanjša aktivnost Na-K črpalke v ledvicah) in pomaga odplavljati patogene bakterije iz urina. Glukozamin je prekurzor glikozaminglikanov, sestavnega dela izven celičnega matriksa, ki ščiti steno spodnjih sečil pred vdorom bakterij.

Sestava:
13.2.8 glukozamin 50 mg, 11.2.10 magnezijev stearat,11.2.1 magnezijev oksid, 13.1.6 posušeni plodovi brusnic 300 mg. Dodatki (g/kg): 2b izvleček peteršilja (Petroselinum sativum) 90,60 g. Tehnološki dodatki: 1E460 mikrokristalna celuloza 239 g.

Analitska sestava:
Surove beljakovine 5,58 %, surove maščobe 2,32 %, surov pepel (vključeni minerali) 6,68 %, vlaga 5,38 %.

Uporaba:
1 tableta na 10 kg telesne teže.

Opozorila:
Pred uporabo je priporočljivo poiskati mnenje veterinarja. Način shranjevanja: Na sobni temperaturi do 25 °C, zaščiteno pred vlago in direktno sončno svetlobo. Hranite izven dosega otrok.

Neto masa: 17,25 g. Pakiranje: 30 tablet. 

Proizvajalec: Vet Planet Sp. z o.o., Poljska.
Odg. za označevanje in informacije: MELISA VETERINA d.o.o.

La Roche-Posay Anthelios vam je na voljo 20% ugodneje*.

La Roche-Posay Anthelios vam je na voljo 20% ugodneje*.

 La Roche-Posay Anthelios vam je na voljo 20% ugodneje. Akcija traja od 20. 5. do 23. 5. 2022 *Popust ne velja za akcijske pakete LRP Anthelios. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.