Vidermina CLX, vaginalne globule (10 globul)

Vidermina CLX vaginalne globule so podporna terapija pri vnetjih vaginalnega področja, izdelana posebej za notranjo sluznico. Medicinski pripomočki.
Več...
Pakiranje 10 globul
11,96€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: vaginalete
Mesto uporabe: sluznica, nožnica
Oznaka: vnetje, draženje
Zdravje: intimna nega, vlaženje

Vidermina CLX vaginalne globule so podporna terapija pri vnetjih vaginalnega področja, izdelana posebej za notranjo sluznico.

Vidermina CLX globule pomagajo preprečevati vnetja vaginalnih predelov. Namenjene so osebni intimni negi žensk. Delujejo blažilno in vlažilno, ter ponovno vzpostavljajo ravnovesje vaginalne flore. 

Primerne v času nosečnosti in v času dojenja; pred menstruacijo, v času menstruacije in po menstruaciji; v času jemanja antibiotikov; ob jemanju kontracepcije; v obdobju stresa; pri plavanju v bazenih in obiskih telovadnice.

Ne vsebuje parabenov.

pH: 5,5

Uporaba:
Po predhodnem umivanju s čistilno peno Vidermina CLX, odvijte globulo in jo vstavite čim globje v nožnico, najbolje leže. Uporabite 1-2 globuli na dan. Globule uporabljajte 5 do 10 dni ali po navodilu zdravnika.

Opozorila:
Če pride globula v stik z očmi, jih temeljito izperite z vodo. Shranjujte nedosegljivo otrokom! Hranite v hladnem in suhem prostoru (temperatura pod 30°C) in zaščiteno pred svetlobo.

Sestavine: 
Hydrogenated Coco-glycerides · PEG-7 Glyceryl Cocoate · Triacontanyl PVP · Chlorhexidine Digluconate (0,2%) · Sodium Hyaluronate ·  Laureth-9 · Aqua.

Vichy Mineral 89 izdelki so vam na voljo 30% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€.

Vichy Mineral 89 izdelki so vam na voljo 30% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€.

Vichy Mineral 89 izdelki so vam na voljo 30% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€. Popust in brezplačna dostava vam bosta obračunana v 3. koraku v košarici. Akcija traja od 11. 9. do 27. 9. 2023 Brezplačna dostava velja le za področje Slovenije. Akcija ne velja na pakete ...