izbor

Železo NOW 18 mg, kapsule (120 kapsul)

Napovedujemo NOW vikend: Vsi izdelki NOW so vam ta vikend na voljo 15% ugodneje. Koda za popust: now15.
Želodcu prijazna kelatna oblika železa, primerna tudi za nosečnice in doječe mamice. Visoka biorazpoložljivost. Ne povzroča zaprtja.
Več...
Pakiranje 120 kapsul
18,93€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: kapsule
Mesto uporabe: možgani, kri
Oznaka: utrujenost
Vsebnost: železo
Zdravje: vegetarijanci, vegani, nosečnost, odpornost, presnova

Železo je esencialen mineral prisoten v vseh telesnih celicah, v katerih ima pomembno vlogo pri vezavi, shranjevanju in prenosu kisika. Prav tako je ključni element presnove in sestavni del številnih encimov in hormonov. 

  • Visoka biorazpoložljivost.
  • Ne povzroča zaprtja.
  • Vegetarijanska/veganska formula.
  • Želodcu prijazna kelatna oblika železa.
  • Primerna tudi za nosečnice in doječe mamice.

Ferrochel Iron je patentiran izdelek podjetja Albion Laboratories, Inc. z edinstveno obliko organskega železovega aminokislinskega kelata, ki ima visoko stopnjo absorbcije in ne povzroča prebavnih težav (zaprtja).

Železo ima vlogo pri prenosu kisika v telesu, nastajanju rdečih krvničk in hemoglobina, delitvi celic, delovanju imunskega sistema in pri kognitivnih funkcijah. Prispeva tudi k sproščanju energije pri presnovi ter k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti.

Uporaba:
Priporočen dnevni odmerek: 1 kapsula priporočljivo skupaj s hrano.

Pakiranje zadostuje za 120 dni.

Vsebnost:

Sestava: V 1 kapsuli: PDV*
Železo v obliki železovega (II) bis-glicinata 18 mg 129%

*Priporočen dnevni vnos

Sestavine:
riževa moka, železo (iz Ferrochel: železov bisglicinat), kapsula (celuloza), sredstvi proti sprijemanju: stearinska kislina rastlinskega izvora, silicijev dioksid.

Brez glutena. Ni proizvedeno iz pšenice, soje, mleka, jajc, rib, lupinarjev in oreščkov. Proizvedeno na liniji, kjer se proizvajajo tudi izdelki, ki vsebujejo zgornje alergene.

Opozorila:
Samo za odrasle. Nosečnice in doječe matere ter osebe, ki jemljejo zdravila ali imajo zdravstvene težave, naj se o uporabi izdelka posvetujejo z zdravnikom. Izdelek vsebuje železo, ki lahko pri otrocih do 6 let v primeru prevelikega odmerka povzroči nevarno zastrupitev. Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.

NOW vikend - vsi izdelki NOW so vam ta vikend na voljo 15% ugodneje. Koda za popust: now15.

NOW vikend - vsi izdelki NOW so vam ta vikend na voljo 15% ugodneje. Koda za popust: now15.

V podjetju NOW FOODS verjamejo, da so naravni izdelki prijaznejši in varnejši kot sintetični. Osnovno vodilo podjetja je ponuditi naravne in učinkovite izdelke visoke kakovosti, ki bodo dostopni vsakomur. Vztrajanje podjetja pri naravnih izdelkih je eden od mnogih faktorjev, zaradi katerih izstopa ...