izbor

Abena, vlažilni intimni robček - biorazgradljiv 20 x 16 cm (20 robčkov)

Neodišavljeni in biološko razgradljivi Abena vlažni intimni robčki so izdelani iz 100% viskoze, pridobljene iz dreves.
Več...
Pakiranje 20 robčkov
2,25€

Abena vlažilni intimni robček  ima pH 4,5.

Robčki so dobra alternativa vodi in omogočajo ustrezno higieno intimnega predela, tudi ko ste na poti. Ne vsebujejo plastike in so zelo mehki. Tekočina, s katero so prepojeni pa vsebuje vsaj 96% vode.

Osnovne sestavine imajo prijeten čistilni in vlažilni učinek, ph je uravnotežen, zato so primerni za občutljive intimne predele. Čistilni robčki ne vsebujejo sulfatov.

Vlažni robčki za intimno nego so certificirani z nordijsko ekološko oznako »nordic swan ecolabel«, imajo potrdilo združenja za astmo in alergije»asthma allergy nordic«, so dermatološko testirani in tudi veganski.

Robčki so pakirani v priročno embalažo, ki omogoča večkratno odpiranje. V zavitku je 20 robčkov. Priročna velikost pakiranja vlažnih robčkov za intimno nego je prilagojena tudi manjšim ženskim torbicam.

Uporaba:
Po uporabi odvrzite robčke v koš za odpadke.

Opozorila:
Izdelek je namenjen samo zunanji uporabi. Izogibajte se stiku z očmi.

Sestavine (INCI):
AQUA, GLYCERIN, SODIUM BENZOATE, SODIUM LAURETH-11 CARBOXYLATE, LAURETH-10, LACTIC ACID, POTASSIUM SORBATE.

Izdelki za vlaženje kože La Roche-Posay Toleriane Sensitive in Hydraphase so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

Izdelki za vlaženje kože La Roche-Posay Toleriane Sensitive in Hydraphase so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

Izdelki za vlaženje kože La Roche-Posay Toleriane Sensitive in Hydraphase so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€. Akcija traja od 1. 7. do 15. 7. 2022. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa ...