Defendyl-Imunoglukan P4H junior, tekočina (120 ml)

Prehransko dopolnilo v tekoci obliki, ki vsebuje naravni imunoglukan in vitamin C.
Več...
Pakiranje 120 ml
19,93€

Defendyl-Imunoglukan P4H junior vsebuje naravni polisaharid IMG (beta-(1,3/1,6)-D-glukan), izoliran iz gobe bukov ostrigar (Pleurotus ostreatus) in vitamin C. Vitamin C ima vlogo pri delovanju imunskega sistema.

Primeren je tudi za diabetike in vegetarijance. Defendyl-Imunoglukan P4H junior ne vsebuje glutena in laktoze. Namenjen je otrokom in odraslim, ki jim bolj ustreza prehransko dopolnilo v tekoci obliki.

Uporaba: 
Za podporo delovanju imunskega sistema jemljite po 1 ml tekocine/5 kg telesne mase, enkrat na dan, 2 do 3 mesece. Pri povečanih potrebah jemljite prvih pet dni dvojni odmerek.

Defendyl-Imunoglukan P4H junior lahko jemljete neprekinjeno tudi 6 mesecev. Tekočino vzemite na prazen želodec zjutraj pol ure pred zajtrkom ali zvečer pred spanjem. Pred uporabo stekleničko dobro pretresite.

Priporočeni dnevni odmerki:

  Telesna masa (kg) Priporočena količina (ml) Imunoglukan (mg) Vitamin C (mg) PDV/RDA *(vitamin C)
 Otroci 15 3 30 30 38%
  20 4 40 40 50%
  25 5 50 50 63%
  30 6 60 60 75%
Odrasli 70 14 140 140 175%

*Priporočeni dnevni vnos.

Sestavine:
Voda, fruktoza, IMG, vitamin C (L-askorbinska kislina), sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), konzervans (benzojska kislina)

Energijska vrednost v 1 ml: 0,3 kcal/1,3 kJ

Opozorila:
Defedyl-Imunoglukana P4H junior ne smejo jemati bolniki s presajenimi organi. Bolniki, ki prejemajo imunosupresivno zdravljenje, lahko jemljejo Defendyl-Imunoglukan P4H junior le po posvetu z zdravnikom. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjujte pri temperaturi od 5 do 25 °C, zaščiteno pred vlago in neposredno soncno svetlobo. Po prvem odprtju hranite izdelek v hladilniku pri temperaturi od 2 do 8 °C in ga porabite v treh mesecih. V tekočini se lahko pojavijo beli kristali, kar pa ne vpliva na kakovost izdelka.

Poreklo: Slovaška
Proizvajalec: Medis, d.o.o., Brnčičeva 1, Ljubljana

Blank slika

Dodatki

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Prehranski dopolnili Elebaby in Elemama sta vam na voljo 10% ugodneje.

Prehranski dopolnili Elebaby in Elemama sta vam na voljo 10% ugodneje.

Prehranski dopolnili Elebaby in Elemama sta vam na voljo 10% ugodneje. EleBaby kapsule - EleBaby kapsule so prehransko dopolnilo sestavljeno posebej skrbno za nosečnice v drugem in tretjem tromesečju. Gre za celovito prehransko dopolnilo z omega-3 maščobnimi kislinami ter vitamini in minerali, ...