Foresto, ovratnica proti zajedalcem za pse in mačke (do 8 kg)

Foresto ovratnica za pse in mačke predstavlja praktičen način zaščite pred bolhami in klopi. Ovratnica Foresto zagotavlja neprekinjeno in varno zaščito pred zajedalci za pse in mačke do 8 kg.
Več...
Pakiranje 1 ovratnica
33,04€

Foresto je ovratnica za pse in mačke (do 8 kg), ki predstavlja praktičen način zagotavljanja neprekinjene zaščite pred bolhami in klopi. Stalno izločanje majhnih odmerkov aktivnih sestavin iz ovratnice Foresto zagotavlja neprekinjeno in varno zaščito živali.

Foresto ovratnica za mačke in pse

Ovratnica proti bolham in klopom je brez vonja in je vodoodporna, zaradi posebne zasnove pa odpravlja potrebo po zagotavljanju mesečnih nanosov.

Ovratnica Foresto deluje proti klopom in bolham celih 8 mesecev.

foresto ovratnica

Kako ustrezno namestiti Foresto ovratnico?

foresto ovratnica proti bolham

Zaradi načina sproščanja je Foresto ovratnica tudi izjemno varna - za ljudi in živali. Zaskočni mehanizem na ovratnici omogoča prilagajanje velikosti, predvidena točka preloma pa zagotavlja drugi nivo zaščite.

Ovratnica proti klopom in bolham

Klopi in bolhe sta dva glavna zajedalca, ki prežita na pse in mačke. Oba zajedalca - tako klopi kot bolhe - prestita pse in mačke na različne načine.

Klopi (gozdovi, parki)

Klopi živijo predvsem v slovenskih gozdovih. V kolikor se pelje psa na sprehod po gozdu ali celo v parku, je verjetnost, da parazit (klop) najde psa, večja. Ovratnice proti klopom za pse in mačke ščiti naše ljubljenčke proti parazitom.

Pasje bolhe v stanovanju in naravi

Bolhe se lahko najdejo tako v stanovanju kot v naravi. Večkrat si psi ali mačke izmenjajo bolhe, oziroma ličinke bolh, pri kontaktu z drugimi hišnimi ljubljenčki. Ovratnica proti bolham ščiti pse in mačke, je pa treba vedeti, da se lahko jajčeca in ličinke bolh zaredijo v stanovanju.

Foresto ovratnica ščiti psa ali mačka do 8 mesecev. Primerno je, da se v tem času pregleda stanovanje ali hišo za ličinke oziroma jajčeca bolh in se jih odstrani.

Primerno za pse in mačke do 8 kg.

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z veterinarjem ali farmacevtom.

Namesto izdelka poskusite

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin je blagovna znamka za nego kože, ki jo priporočajo dermatologi in ki temelji na znanosti o koži. S sodelovanjem z dermatologi in z uporabo naprednega tehnološkega strokovnega znanja znamka Eucerin zagotavlja zanesljive in visoko učinkovite inovativne izdelke. Ker skrbno izbira aktivne ...