akcija

Forth proti klopom (150 ml sprej proti klopom)

Učinkovito sredstvo proti klopom. Z njim klope odganjamo, tako da ga pršimo po obleki. Vsebuje izvleček dalmatinskega bolhača.
Več...
Pakiranje 150 ml
Redna cena 8,85€
8,67€

Biocidni proizvod

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v poglavju 15 Zakonsko predpisani podatki.

Popolna zaščita, ki deluje ves dan. Vsebuje rastlinske izvlečke.

Je učinkovito sredstvo proti klopom. Z njim klope odganjamo, tako da ga pršimo po obleki. Vsebuje izvleček dalmatinskega bolhača.

FORTH Proti klopom je učinkovito sredstvo proti klopom. Z njim klope odganjamo, tako da ga pršimo po obleki. Namenjen je splošni uporabi, ucinkuje takoj. Vsebuje izvlecek dalmatinskega bolhaca. Navodilo za uporabo: Pred uporabo pretresite. 1x do 2x dnevno temeljito napršite po vseh površinah, ki se jih klopi lahko oprimejo, še posebej po nogavicah, hlacah in robovih obleke. Ne pušca madežev na tkanini. Sestava: naravni piretrini (CAS 8003-34-7) 0,2 g / 100 g, naravna etericna olja.

Uporaba
1x do 2x dnevno temeljito napršite po vseh površinah, ki se jih klopi lahko oprimejo, še posebej po nogavicah, hlačah in robovih obleke. Ne pušča madežev na tkanini. Embalažo lahko odvržete med komunalne odpadke.

Sestava
Naravni piretrini 0,2 g (0,2%), etanol

Sredstvo lahko draži preobčutljivo kožo, zato se predvsem pri majhnih otrocih izogibajte direktnega stika sredstva s kožo.

Opozorila:
Stik z ocmi: 15 minut spirajte pod tekoco vodo. Vdihavanje: umaknite se na svež zrak. V primeru težav se posvetujte z zdravnikom.

Opozorila in obvestila: Nevarno. Hraniti zunaj dosega otrok. Zelo lahko vnetljiv aerosol. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Hraniti loceno od vrocine, vrocih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. Zašcititi pred soncno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50 °C/122 °F. Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi ucinki. Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi. Prazno embalažo, ostanke neporabljenega sredstva ali sredstva, ki mu je potekel rok uporabnosti, oddajte pooblašcenemu zbiralcu ali odstranjevalcu nevarnih odpadkov. Sredstvo lahko draži preobcutljivo kožo, zato se predvsem pri majhnih otrocih izogibajte direktnega stika sredstva s kožo.

Dodatki

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

La Roche-Posay dnevi - ob nakupu 2 izdelkov LRP prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

La Roche-Posay dnevi - ob nakupu 2 izdelkov LRP prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

La Roche-Posay dnevi - ob nakupu 2 izdelkov LRP prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.  Akcija traja od 24. 5. do 31. 5. 2022 Ob nakupu izdelkov LRP v skupni vrednosti nad 30 € prejmete še brezplačno dostavo. *Akcija ne velja za izdelke LRP (kozmetični seti), ki ...