akcija

Forth proti komarjem (100 ml)

Najučinkovitejša zaščita za ljudi pred komarji, ki hkrati odganja tudi obade, mušice in muhe.
Več...
Pakiranje 100 ml
Redna cena 9,04€
8,31€

Biocidni proizvod

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v poglavju 15 Zakonsko predpisani podatki.

FORTH Repelent proti komarjem je učinkovito sredstvo za odganjanje vseh vrst komarjev. Repelent zaščiti pred piki komarjev in drugih insektov. Izdelan je iz evkaliptusovega olja, ki vsebuje učinkovite snovi za odganjanje številnih insektov. Ima prijeten vonj ter je nežen do kože. Zato je primeren za vse družinske člane, tudi otroke, starejše od 1 leta. Namenjen je za splošno uporabo, učinkuje takoj in deluje do 6 ur.

Uporaba:
Pred uporabo pretresite, nato napršite po vseh izpostavljenih delih kože. Pršite z razdalje 15 do 20 cm. Pri nanašanju na obraz in vrat napršite sredstvo na dlani in ga nato namažite po obrazu in vratu. Zaščititi je potrebno vse nepokrite dele telesa. Izogibajte se ustom in očem. Ne uporabljajte na vrezninah, ranah ali razdraženi koži. Po nanašanju si umijte roke. Ko opazite upadanje učinkovitosti, postopek ponovite.

Sestava:
Citrepel 75 (citriodiol, CAS 42822-86-6) 20 g / 100 g.
Uporaba repelenta Forth proti komarjem je enostavna, delovanje pa dolgotrajno.

Stik z očmi: odprte oči temeljito sperite s čisto vodo. Vdihavanje: umaknite se na svež zrak. V primeru težav se posvetujte z zdravnikom.

Opozorila:
Nevarno. Zelo lahko vnetljiv aerosol. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. Hraniti zunaj dosega otrok. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50 °C/122 °F. Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi. Prazno embalažo, ostanke neporabljenega sredstva ali sredstva, ki mu je potekel rok uporabnosti, oddajte pooblaščenemu zbiralcu ali odstranjevalcu nevarnih odpadkov.

Dodatki

Namesto izdelka poskusite

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vsi izdelki La Roche-Posay so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP izdlekov nad 30€.

Vsi izdelki La Roche-Posay so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP izdlekov nad 30€.

Vsi izdelki La Roche-Posay so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP izdlekov nad 30€.  Akcija traja od 22.9. do 29.9.2020. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Akcije in ...