Forth proti komarjem (100 ml)

Učinkovita zaščita za ljudi pred komarji, ki hkrati odganja tudi obade, mušice in muhe.
Več...
Pakiranje 100 ml
8,84€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: pršilo
Oznaka: komarji
Vsebnost: repelent
Zdravje: piki, zaščita, skrb za okolje

Biocidni proizvod

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v poglavju 15 Zakonsko predpisani podatki.

FORTH Repelent proti komarjem je učinkovito sredstvo za odganjanje vseh vrst komarjev. Repelent zaščiti pred piki komarjev in drugih insektov. Izdelan je iz evkaliptusovega olja, ki vsebuje učinkovite snovi za odganjanje številnih insektov. Ima prijeten vonj ter je nežen do kože. Zato je primeren za vse družinske člane, tudi otroke, starejše od 1 leta. Namenjen je za splošno uporabo, učinkuje takoj in deluje do 6 ur.

Uporaba:
Pred uporabo pretresite, nato napršite po vseh izpostavljenih delih kože. Pršite z razdalje 15 do 20 cm. Pri nanašanju na obraz in vrat napršite sredstvo na dlani in ga nato namažite po obrazu in vratu. Zaščititi je potrebno vse nepokrite dele telesa. Izogibajte se ustom in očem. Ne uporabljajte na vrezninah, ranah ali razdraženi koži. Po nanašanju si umijte roke. Ko opazite upadanje učinkovitosti, postopek ponovite.

Sestava:
Citrepel 75 (citriodiol, CAS 42822-86-6) 20 g / 100 g.
Uporaba repelenta Forth proti komarjem je enostavna, delovanje pa dolgotrajno.

Stik z očmi: odprte oči temeljito sperite s čisto vodo. Vdihavanje: umaknite se na svež zrak. V primeru težav se posvetujte z zdravnikom.

Opozorila:
Nevarno. Zelo lahko vnetljiv aerosol. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. Hraniti zunaj dosega otrok. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50 °C/122 °F. Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi. Prazno embalažo, ostanke neporabljenega sredstva ali sredstva, ki mu je potekel rok uporabnosti, oddajte pooblaščenemu zbiralcu ali odstranjevalcu nevarnih odpadkov.

Vichy in La Roche-Posay vikend na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov LRP in/ali Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

Vichy in La Roche-Posay vikend na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov LRP in/ali Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

Vichy in La Roche-Posay vikend na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov LRP in/ali Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust. Popust vam bo obračunan v košarici. Akcija poteka od 29. 9. do 2. 10. 2023. Akcija ne velja za pakete izdelkov Vichy in La Roche-Posay.