Gehwol Fusskraft zeliščna kopel

GEHWOL FUSSKRAFT zeliščna kopel - mehča trdo kožo, deluje proti hrapavi in razpokani koži, znoju in neprijetnemu vonju. Intenzivno čisti in dezodorira z dolgotrajnim učinkom. Normalizira prekomemo potenje in preprečuje pojav neprijetnega vonja.
Več...
Pakiranje 400 g
8,50€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: kopel
Mesto uporabe: stopala, noge
Oznaka: trda koža
Zdravje: umivanje, kopanje

GEHWOL FUSSKRAFT zeliščna kopel - mehča trdo kožo, deluje proti hrapavi in razpokani koži, znoju in neprijetnemu vonju. Preizkušena kombinacija sestavin iz eteričnih olj ruševja, rožmarina in sivke pomaga celo pri otiščancih, trdi koži in kurjih očeh. Zeliščna kopel je odlična pri hrapavih in razpokanih stopalih (razpoke, ragade in pordelost). Intenzivno čisti in dezodorira z dolgotrajnim učinkom. Normalizira prekomemo potenje in preprečuje pojav neprijetnega vonja. Zeliščna kopel poživlja stopala. 

Uporaba
eno jedilno žlico kopeli vsujte v tri litre tople vode in namakajte noge 10-15 minut. Za boljši uanek po kopeli nanesite na noge katero izmed krem iz programa GEHWOL FUSSKRAFT. Dermatološko preizkušena.

Flebaven - Lahkoten korak za zdrave vene. Brezplačna dostava.

Flebaven - Lahkoten korak za zdrave vene. Brezplačna dostava.

Zdravilo Flebaven se uporablja pri odraslih za zdravljenju znakov in simptomov kronične bolezni ven, kot so bolečine, občutek težkih nog, utrujene noge, nemirne noge, nočni krči, otekline in trofične spremembe (spremembe kože zaradi slabše prekrvitve). Namenjeno je tudi zdravljenju simptomov, ...