Listerine Total Care, ustna voda - 500 ml

Z uporabo Listerine Total Care dvakrat na dan preoblikujte svojo rutino ustne higiene. Dokazano čisti in ščiti s pomočjo 6 prednost za popolno zdravje ustne votline.
Več...
Pakiranje
9,21€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: ustna voda
Mesto uporabe: usta, dlesni, zobje
Oznaka: zobne obloge, karies
Zdravje: umivanje, ustna higiena

Z uporabo Listerine Total Care dvakrat na dan preoblikujte svojo rutino ustne higiene. Dokazano čisti in ščiti s pomočjo 6 prednost za popolno zdravje ustne votline:

  • Zmanjšuje zobne obloge.
  • Ohranja zdrave dlesni.
  • Krepi zobe zoper zobno gnilobo.
  • Preprečuje zobni kamen z namenom, da pomaga ohranjati zobe naravno bele.
  • Uniči do 99,9% škodljivih bakterij*.
  • Do-24 urna zaščita svežega daha.

*v laboratorijskih testih.

Uporaba:

Odpiranje: Stisnite gladka dela pokrovčka in zavrite.
Zapiranje: 
Zavrtite pokrovček, da se zaskoči.

Izredno učinkovit pri uporabi zjutraj in zvečer po ščetkanju. V kozarec natočite 20 ml (4 x čajna žlička po 5 ml), izpirajte usta 30s in nato izpljunite.

Opozorila:
Ni primerno za otroke, mlajše od 12 let. Ne uporabite, če je varnostni pečat embalaže ob nakupu poškodovan. Ne redčite z vodo, ne pogoltnine in ne pijte iz plastenke. Pri uporabi dodatkov s fluoridi se posetujte s svojim zobozdravnikom. Hranite izven dosega otrok.

Sestavine (INCI):
Aqua, Alcohol, Sorbitol, Aroma, Poloxamer 407, Benzoic Acid, Zinc Chloride, Eucalyptol, Methyl Salicylate, Sodium Saccharin, Thymol, Menthol, Sodium Benzoate, Sodium Fluoride, Sucralose, Benzyl Alcohol, CI 16035, CI 42090. Conţine Florura de Sodiu (100 ppm F).

Zastopnik: Lomas d.o.o., Kardeljeva ploščad 11a, 1000 Ljubljana.
Proizvajalec: Johnson & Johnson GmbH, D-41470 Neuss, De
Proizvedeno v EU.

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Če ste našli svojo rutino na Skinconsult aplikaciji, Vam ponujamo posebno priložnost, da izkorsistite popust ob nakupu rutine. Ob nakupu dveh izdelkov Vichy za nego in čiščenje obraza, prejmete 20% popust, za nakup treh izdelkov Vichy pa prejmete 30% popust + Brezplačno dostavo. Vse kar morate ...