Megasonex ultrazvočno strgalo za jezik

Ultrazvočne zobne ščetke.
Bakterije na jeziku so pogosto povzročiteljice okužb in slabega zadaha. Dnevno čiščenje jezika z ultrazvočnim strgalom bo zmanjšalo število bakterij.
Več...
Pakiranje 1 strgalo
10,61€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: pripomoček
Mesto uporabe: usta
Oznaka: zadah
Zdravje: umivanje, ustna higiena

Bakterije na jeziku so pogosto povzročiteljice okužb in slabega zadaha. Dnevno čiščenje jezika z ultrazvočnim strgalom bo zmanjšalo število bakterij. Čiščenje jezika vam priporočamo pred ščetkanjem zob. 

Strgalo za jezik z zasukom pritrdite na konec držala Megasonex zobne ščetke. Strgalo nežno pomikajte od zadnjega dela proti konici jezika. Na izbiro imate ultrazvočno čiščenje v kombinaciji z 18.000 soničnimi gibi na minuto, 9000 soničnimi gibi na minuto ali brez vibracij. Po vsaki uporabi očistite in osušite strgalo za jezik.

Za najboljši učinek priporočamo, da uporabljate strgalo za jezik v kombinaciji z Megasonex nano-hidroksiapatitno zobno pasto.

Tako kot rutinsko umivamo roke in telo ter ščetkamo zobe, naj tudi čiščenje jezika z Megasonex ultrazvočnim strgalom za jezik postane del vaše dnevne rutine.

Dobavitelj: BK3 d.o.o., Suhadole 42d, 1218 Komenda, e-mail: bostjan@bk3.si
Proizvajalec: Goldspire Group Limited, 36/F Tower Two, Times Square, 1 Matheson Street, Causeway Bay, Hong Kong
Proizvedeno za: Panaford BV, Schouwburgplein 30-34, 3012CL Rotterdam, Nizozemska

3 Solgarjeva prehranska dopolnila z magnezijem so vam na voljo 20% ugodneje.

3 Solgarjeva prehranska dopolnila z magnezijem so vam na voljo 20% ugodneje.

Izbrana prehranska dopolnila Solgar z magnezijem so v času akcije na voljo 20%. Izdelki v akciji: Solgar Magnezijev citrat, tablete (60 tablet) Solgar Magnezij z vitaminom B6, tablete (100 tablet) Solgar, kelirani magnezij - tablete (100 tablet) Akcija traja od 1.8.2020 do 19.8.2020. ...