Megasonex ultrazvočno strgalo za jezik

Ultrazvočne zobne ščetke.
Bakterije na jeziku so pogosto povzročiteljice okužb in slabega zadaha. Dnevno čiščenje jezika z ultrazvočnim strgalom bo zmanjšalo število bakterij.
Več...
Pakiranje 1 strgalo
10,61€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: pripomoček
Mesto uporabe: usta
Oznaka: zadah
Zdravje: umivanje, ustna higiena

Bakterije na jeziku so pogosto povzročiteljice okužb in slabega zadaha. Dnevno čiščenje jezika z ultrazvočnim strgalom bo zmanjšalo število bakterij. Čiščenje jezika vam priporočamo pred ščetkanjem zob. 

Strgalo za jezik z zasukom pritrdite na konec držala Megasonex zobne ščetke. Strgalo nežno pomikajte od zadnjega dela proti konici jezika. Na izbiro imate ultrazvočno čiščenje v kombinaciji z 18.000 soničnimi gibi na minuto, 9000 soničnimi gibi na minuto ali brez vibracij. Po vsaki uporabi očistite in osušite strgalo za jezik.

Za najboljši učinek priporočamo, da uporabljate strgalo za jezik v kombinaciji z Megasonex nano-hidroksiapatitno zobno pasto.

Tako kot rutinsko umivamo roke in telo ter ščetkamo zobe, naj tudi čiščenje jezika z Megasonex ultrazvočnim strgalom za jezik postane del vaše dnevne rutine.

Dobavitelj: BK3 d.o.o., Suhadole 42d, 1218 Komenda, e-mail: bostjan@bk3.si
Proizvajalec: Goldspire Group Limited, 36/F Tower Two, Times Square, 1 Matheson Street, Causeway Bay, Hong Kong
Proizvedeno za: Panaford BV, Schouwburgplein 30-34, 3012CL Rotterdam, Nizozemska

La Roche-Posay Anthelios vam je na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

La Roche-Posay Anthelios vam je na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

La Roche-Posay Anthelios vam je na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€. Akcija traja od 7.6. do 21.6.2021. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Brezplačna dostava velja ...