Resveratrol kapsule, Solgar (60 kapsul)

Prehransko dopolnilo Solgar Resveratrol vsebuje izvleček korenine mnogocvetne dresni (Polygonum cuspidtum).
Več...
Pakiranje 60 kapsul
42,71€

Solgar Resveratrol kapsule je prehransko dopolnilo iz izvlečka korenine mnogocvetne dresni (Polygonum cuspidtum).

Resveratrol je spojina, pridobljena iz posušene korenine in stebla rastlin Polygonum cuspidatum. Prisotna tudi v vinu in grozdju resveratrol se povezuje s t.i. francoskim paradoksom - tipično francosko prehrano katera vključuje redno uživanje majhnih količin rdečega vina za boljše počutje.

Izdelek ne vsebuje sladkorja, soli, škroba, kvasa, soje, glutena in mlečnih sestavin ter je formuliran brez uporabe umetnih arom ali barvil.

Izdelek je primeren za vegeterijance in vegane.

Uporaba in priporočena dnevna količina:
Dvakrat na dan zaužijte po 1 kapsulo, priporočljivo med obrokom.

Vsebnost:

 Sestavine v 2 kapsulah
izvleček korenine mnogocvetne dresni (Polygonum cuspidatum)
(vsebuje 200 mg resveratrola)
400 mg

Sestavine:
sredstvo za povečanje prostornine: kalcijevi fosfati; izvleček korenine mnogocvetne dresni; gostilo: hidrokipropilmetil celuloza (kapsula); sredstvi proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin in silicijev dioksid.

Ne vsebuje soje, mleka in mlečnih derivatov, pšenice, ovesa, ječmena, natrija, sladkorja, kvasa, umetnih arom in barvil.

Opozorila:
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ne pozabite tudi na zdrav način življenja. V času nosečnosti in v primeru uživanja zdravil, se pred uporabo prehranskega dopolnila posvetujte z našim strokovnim osebjem. V primeru poškodbe notranje embalaže, prehranskega dopolnila ne uživajte.

Shranjevati v dobro zaprti embalaži na suhem mestu pri temperaturi do 25°C. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Poreklo: Združene države Amerike.

Flebaven - Lahkoten korak za zdrave vene. Brezplačna dostava.

Flebaven - Lahkoten korak za zdrave vene. Brezplačna dostava.

Zdravilo Flebaven se uporablja pri odraslih za zdravljenju znakov in simptomov kronične bolezni ven, kot so bolečine, občutek težkih nog, utrujene noge, nemirne noge, nočni krči, otekline in trofične spremembe (spremembe kože zaradi slabše prekrvitve). Namenjeno je tudi zdravljenju simptomov, ...