Resveratrol kapsule, Solgar (60 kapsul)

Moč je v tebi: V oktobru bo Salvus od vsakega prodanega izdelka Solgar, prispeval 1 € Združenju Europa Donna Slovenija.
Prehransko dopolnilo Solgar Resveratrol vsebuje izvleček korenine mnogocvetne dresni (Polygonum cuspidtum).
Več...
Pakiranje 60 kapsul
49,15€

Solgar Resveratrol kapsule je prehransko dopolnilo iz izvlečka korenine mnogocvetne dresni (Polygonum cuspidtum).

Resveratrol je spojina, pridobljena iz posušene korenine in stebla rastlin Polygonum cuspidatum. Prisotna tudi v vinu in grozdju resveratrol se povezuje s t.i. francoskim paradoksom - tipično francosko prehrano katera vključuje redno uživanje majhnih količin rdečega vina za boljše počutje.

Izdelek je primeren za vegeterijance in vegane.

Uporaba in priporočena dnevna količina:
Enkrat na dan zaužijte po 1 kapsulo, priporočljivo med obrokom.

Vsebnost:

 Sestavine v 1 kapsuli

Izvleček korenine mnogocvetne dresni (Polygonum cuspidatum)
(vsebuje 100 mg resveratrola)

200 mg

Sestavine:
sredstvo za povečanje prostornine: kalcijevi fosfati; izvleček korenine  mnogocvetne dresni; gostilo: hidrok- sipropilmetil celuloza (kapsula); sred- stvi proti sprijemanju: magnezijeve soli  maščobnih kislin in silicijev dioksid.

Neto količina: 46,2 g (60 kapsul po 0,77 g)

Opozorila:
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ne pozabite tudi na zdrav način življenja. V času nosečnosti in v primeru uživanja  zdravil, se pred uporabo prehranskega dopolnila posvetujte z našim  strokovnim osebjem. V primeru poškodovane notranje embalaže,  prehranskega dopolnila ne uživajte.  Shranjevati v dobro zaprti embalaži na suhem mestu pri temperaturi do 25 °C. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Poreklo: Združene države Amerike.

Vichy in La Roche-Posay vikend na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov LRP in/ali Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

Vichy in La Roche-Posay vikend na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov LRP in/ali Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

Vichy in La Roche-Posay vikend na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov LRP in/ali Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust. Popust vam bo obračunan v košarici. Akcija poteka od 29. 9. do 2. 10. 2023. Akcija ne velja za pakete izdelkov Vichy in La Roche-Posay.