Glavatec kapsule, Terranova (50 kapsul)

Pakiranje 50 kapsul
30,19€

Prehransko dopolnilo na osnovi Glavatca.

Brez polnil, veziv, pomožnih sredstev, aditivov. Primerno za vegetarijance in vegane.

Brez pšenice – brez glutena -brez koruze – brez soje – brez kvasa – brez mleka – brez želatine – brez živalskih sestavin – brez dodatkov – brez dodanega sladkorja – brez barvil.

Uporaba:
Priporočamo, da zaužijete kot prehransko dopolnilo za odrasle, 1 do 3 kapsuli dnevno, pri obroku. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka.

Vsebnost in sestavine:
Ena vegetarijanska kapsula vsebuje: % PDV / RDA*

Glavatec, micelij (sušen z zamrzovanjem**) 500mg
(Cordyceps sinensis)

Terranovin Glavatec je gojen na rižu.
Vegetarijanski ovoj kapsule(hidroksipropilmetil celuloza) 95mg
** iz nadzorovane ekološke pridelave.

Opozorila:
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ne priporočamo ga med nosečnostjo ali dojenjem, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače. Pri zdravljenju z zdravili se o uporabi posvetujte z zdravstvenim delavcem. Shranjute otrokom nedosegljivo. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Shranjujte nedosegljivo otrokom / shranjujte v hladnem, suhem prostoru. 

Ob materinskem dnevu vam Eucerin podarja 20% popusta na vse izdelke.

Ob materinskem dnevu vam Eucerin podarja 20% popusta na vse izdelke.

Ob materinskem dnevu vam Eucerin podarja 20% popusta na vse izdelke. Akcija traja od 22.3. do 29.3.2019*. *Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Akcije in popusti se ne seštevajo. Akcija ne velja ...