Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon
izbor

Terranova Življenjski napitek, prašek

Terranova Življenjski napitek je mešanica sestavin, med katerimi so grahove in riževe beljakovine, aktivni riževi otrobi, spirulina in chlorella, zelena živila in sadje, gobe, omega olja, prebavni encimi, prebiotiki in probiotiki.
Več...
Pakiranje 227 g
42,87€

Terranova Življenjski napitek je hranljiva in sinergistična mešanica sestavin, med katerimi so grahove in riževe beljakovine, aktivni riževi otrobi, spirulina in chlorella, 10 zelenih živil, 10 vrst sadja, gobe, omega 3,6,9 olja, 7 prebavnih encimov, 5 probiotičnih sevov in prebiotične vlaknine. 

Uravnotežena kombinacija rastlinskih beljakovin
S kombinacijo grahovih in riževih beljakovin je dobljeni prerez aminokislin eden najbolj uravnoteženih, ki jih dajejo 100% rastlinski viri.

Riževi otrobi
Stabilizirani riževi otrobi oskrbijo organizem z več kot 100 poznanimi antioksidanti, beta glukani, tokotrienoli, fitosteroli, vitamini, minerali, karotenoidi, koencimom Q10, alfa lipoično kislino in mnogimi drugimi dragocenimi sestavinami.

Alge
Spirulina in chlorella oskrbita organizem z izredno visoko ravnijo klorofila, karotenoidov, visoko prebavljivih beljakovin, encimov, vitaminov in mineralov.

Zelena živila
100% še sveža liofilizirana zelena živila oskrbijo organizem s široko paleto dobrodejnih hranil, kot so sulforafani, indol-3-karbinol, glukozinolati, karotenoidi, klorofil, živi encimi, vitamini, minerali, itd.

Sadje
100% še sveže liofilizirano sadje je izbrano po skupnem prerezu flavonoidov in karotenoidov – s širokim barvnim spektrom od modre do vijoličaste, rdeče do oranžne in rumene (i.e. antocianinov, pro antocianidinov, katehinov, kvercetina, kemferola, luteina, likopena, zeaksantina, beta karotena, etc).

Omega 3,6,9 oljna mešanica
Oljna mešanica iz lanenega, boraginega in olivnega olja oskrbi organizem z maščobnimi kislinami omega 3,6 in 9 (v pogostokrat priporočenem razmerju 2:1:1).

Gobe
Reishi (svetlikava pološčenka) je bogata s polisaharidi beta glukani, shiitake (užitna nazobčanka) pa je znana po zelo dobro raziskanem beta glukanu lentinanu.

Pro- in prebiotiki
Probiotiki v Življenjskem napitku dosegajo zaradi tehnologije najugodnejši razvoj in prebavno stabilnost. Mikroflora je izboljšana s prebiotiki – tj. arabinogalaktanom in stabiliziranimi riževimi otrobi.

Prebavni encimi
Prebavni encimi v Življenjskem napitku so stabilni in funkcionalni v širokem pH okolju prebavnega trakta. Mešanica je oblikovana ne le za razgraditev beljakovin, škroba in maščob, pač pa tudi potencialno problematičnih oligosaharidov (tj. rafinoze) in disaharidov (tj. laktoze in sukroze). Izboljšana je še z liofilizirano ingverjevo korenino.

Primerno za vegetarijance in vegane.

Uporaba in priporočena dnevna količina:
Priporočamo, da zaužijete kot prehransko dopolnilo za odrasle, 1 merico (približno 12 g) dnevno, umešano v sok ali smoothie. Pakiranje zadošča za približno 19 serviranj.

Za optimalno stabilnost probiotikov v izdelku, hranite po odprtju na temperaturi od 4 -8 °C, ali v hladilniku.

Vsebnost:

Sestavine  
ŽIVLJENJSKI NAPITEK KOMPLEKS 12 g
URAVNOTEŽENA MEŠANICA RASTLINSKIH BELJAKOVIN 6,25 g
Grahove beljakovine (beljakovinska vrednost 2,5g) 3,125 g
Riževe beljakovine (beljakovinska vrednost 2,5g) 3,125 g
AKTIVNI RIŽEVI OTROBI 
4,25 g
Topni stabilizirani riževi otrobi 4,25 g
ALGE 600 mg
Spirulina 500 mg
Chlorella (z zdrobljenimi celičnimi stenami) 100 mg
LIOFILIZIRANA ZELENA ŽIVILA
300 mg
Sok pšenične trave (sušen z zamrzovanjem) 50 mg
List koprive (sušen z zamrzovanjem) 50 mg
Ohrovt (sušen z zamrzovanjem) 25 mg
Vodna kreša (sušena z zamrzovanjem) 25 mg
List regrata (sušen z zamrzovanjem) 25 mg
Špinača (sušena z zamrzovanjem) 25 mg
List peteršilja (sušen z zamrzovanjem) 25 mg
List koriandra (sušen z zamrzovanjem) 25 mg
Kalčki brokolija (sušeni z zamrzovanjem) 25 mg
Pesin sok in listi (sušeno z zamrzovanjem) 25 mg
LIOFILIZIRANO SADJE 300 mg
Aronija (sušena z zamrzovanjem) 50 mg
Plod/list rakitovca (sušena z zamrzovanjem) 50 mg
Acai jagoda (sušena z zamrzovanjem) 25 mg
Borovnica (sušena z zamrzovanjem) 25 mg
Robidnica (sušena z zamrzovanjem) 25 mg
Črna malina (sušena z zamrzovanjem) 25 mg
Ameriška brusnica (sušena z zamrzovanjem) 25 mg
Črni bezeg (sušen z zamrzovanjem) 25 mg
Višnja Montmorency (sušena z zamrzovanjem) 25 mg
Jagoda (sušena z zamrzovanjem) 25 mg
OMEGA 3,6,9 MEŠANICA - 2:1:1 razmerje (vegetarijanska) 150 mg
Laneno olje v prahu (20% omega 3 - 13,1mg) 65,4 mg
Boragino olje v prahu (13% omega 6 - 6,4mg) 49,2 mg
Oljčno olje v prahu (18% omega 9 - 6,4mg) 35,2 mg
LIOFILIZIRANE GOBE 75 mg
Reishi micelij (sušen z zamrzovanjem) 50 mg
Shiitake gobe (sušene z zamrzovanjem) 25 mg
PREBAVNA MEŠANICA ŽIVLJENJSKEGA NAPITKA 75 mg
Probiotiki 20 mg
Lactobacillus plantarum 106,3 milijona organizmov*
Lactobacillus casei 85,1milijona organizmov*
Lactobacillus rhamnosus 74,5 milijona organizmov*
Lactobacillus acidophilus 53,2 milijona organizmov*
Bifidobacterium lactis 53,2 milijona organizmov*
Prebiotiki 20 mg
Macesnov arabinogalaktan 20 mg
Prebavni encimi 20 mg
Proteaza 14,690 HUT 6,90 mg
Amilaza (A.oryzae) 2,545 DU 4,23 mg
Laktaza (A.oryzae) 727 ALU 1,83 mg
Glukoamilaza (A.niger) 6,5 AGU 1,83 mg
Alfa galaktozidaza (A.niger) 109 GaIU 1,83 mg
Proteaza (A. niger) 36 SAPU 1,71 mg
Invertaza (S. cerevisiae) 291 SU 0,83 mg
Lipaza (C.rugosa) 349 FIP 0,48 mg
Glukoamilaza (R. oryzae) 0,72 AGU 0,28 mg
Lipaza (A. niger) 7,27 FIP 0,04 mg
Lipaza (R.oryzae) 7,27 FIP 0,04 mg
Korenika/korenina ingverja (sušena z zamrzovanjem) 15 mg

Brez pomožnih snovi.

Brez glutena, mlečnih in živalskih sestavin, dodatkov, sladkorja, barvil, ojačevalcev okusa  ali konzervansov.

phytoFresh
Raziskave kažejo, da je sušenje rastlin z zamrzovanjem boljše od drugih metod sušenja, saj ohranja njihovo izvirno učinkovitost in biokemično kompleksnost. Tako sušene rastline so tudi bolj topne (kar podpira absorpcijo). 

Opozorila:
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Za optimalno stabilnost probiotikov v izdelku, hranite po odprtju na temperaturi od 4 -8 °C, ali v hladilniku.

Ne priporočamo ga med nosečnostjo ali dojenjem, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače. Če jemljete zdravila na recept, se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom.

Proizvajalec: Terranova nutrition, Velika Britanija

Blank slika

Dodatki / Oprema

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan najkasneje v roku dveh delovnih dni.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

V letošnjem poletju so vam prehranska dopolnila Magnesium-Diasporal na voljo 15% ugodneje!

V letošnjem poletju so vam prehranska dopolnila Magnesium-Diasporal na voljo 15% ugodneje!

Prehranska dopolnila iz linije Magnesium-Diasporal so plod nemške kakovosti. Vsi izdelki vsebujejo telesu prijazno obliko magnezijev citrat, ki je visoko biološko razpoložljiva in jo telo tako lažje absorbira. Linija vključuje 9 izdelkov, med katerimi lahko izberete obliko, ki vam najbolj ustreza: ...