Terranova Glavatec, Rožni koren in Ginseng kompleks, 50 kapsul

Prehransko dopolnilo na osnovi Glavatca, Rožnega korena in Ginsenga.
Več...
Pakiranje 50 kapsul
44,88€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: kapsule
Vsebnost: zelišča
Zdravje: vegetarijanci, vegani

Prehransko dopolnilo na osnovi Glavatca, Rožnega korena in Ginsenga.

phytoFRESH
Sveže ubrane, takoj očiščene rastline zamrznemo in na hitro posušimo. V nasprotju s standardnimi metodami sušenja, ki lahko porušijo občutljivo ravnovesje in zmanjšajo učinkovitost pomembnih sestavin, sušenje z zamrzovanjem pomaga zaščititi njihovo moč (ohranja celo encimsko aktivnost). Raziskave kažejo prednost sušenja z zamrzovanjem pred drugimi načini, saj ohranja izvirne lastnosti rastlin in aktivnost njihovih sestavin. Tako sušene rastline so tudi bolj topne in obstojne.

Uporaba:
Priporočamo, da zaužijete kot prehransko dopolnilo za odrasle, 2 do 4 kapsuli dnevno, pri obroku.

Vsebnost in sestavine:

Sestavine: 1 vegetarijanska kapsula
phytoFRESH kompleks 625 mg
Glavatec 500 mg
Glavatec, micelij (sušen z zamrzovanjem)
(Cordyceps sinensis)
250 mg
Rožni koren ekstrakt (Rhodiola rosea)(sveže zamrznjena raztopina [topla voda] ekstrakt) povprečno razmerje: 3% rosavin / 1% salidrosidi 150 mg
Ameriški ginseng 150 mg
Ingver korenina 45 mg
Ovsena trava semena [Avena sativa]  (sušena z zamrzovanjem) 25 mg
Kajenski čili (sušena z zamrzovanjem) 5 mg
Vegetarijanski ovoj kapsule(hidroksipropilmetil celuloza) 118 mg

Brez polnil, veziv ali drugih pomožnih snovi. Primerno za vegetarijance in vegane.

Opozorila:
Shranjujte nedosegljivo otrokom, shranjujte v hladnem, suhem prostoru. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ne priporočamo ga med nosečnostjo ali dojenjem, razen  če vam zdravstveni delavec svetuje drugače. Če jemljete zdravila na recept, se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom. Ne prekoračujte dnevnega odmerka, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače.

Izdelki za vlaženje kože La Roche-Posay Toleriane Sensitive in Hydraphase so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

Izdelki za vlaženje kože La Roche-Posay Toleriane Sensitive in Hydraphase so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

Izdelki za vlaženje kože La Roche-Posay Toleriane Sensitive in Hydraphase so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€. Akcija traja od 1. 7. do 15. 7. 2022. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa ...