Rožni koren kapsule, Terranova (50 kapsul)

Ob nakupu dveh izdelkov Terranova prejmete darilo: erranova Vitamin D3 400 iu, kapsule za otroke (50 kapsul)
Rožni koren Terranova je prehransko dopolnilo z rožnim korenom. Vsaka kapsula vsebuje 300 mg ekstrakta rastline Rhodiola rosea.
Več...
Pakiranje 50 kapsul
23,41€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: kapsule
Vsebnost: zelišča
Zdravje: vegetarijanci, vegani

Terranova rožni koren kapsule vsebujejo izvleček rastline Rhodiola rosea (rožni koren). 

V korenini rožnega korena je bilo identificiranih več kot 140 različnih kemičnih snovi, med drugim tudi fenole rosarin in roin, flavonoide, terpenoide in mnoge organske kisline.

Kapsula rožnega korena vsebuje 300 mg izvlečka iz rožnega korena. Ob zaužitju treh kapsul dnevno pridobimo 900 mg izvlečka.

Kako se uporablja rožni koren kot prehranski dopolnilo?

Priporočamo, da zaužijete kot prehransko dopolnilo za odrasle, 1 do 3 kapsuli rožnega korena dnevno, pri obroku. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka, razen če vam je tako naročil zdravstveni delavec.

Vsebnost in sestavine:
Ena vegetarijanska kapsula vsebuje: % PDV / RDA*

Rožni koren ekstrakt (Rhodiola rosea**) 300mg
(sveže zamrznjena raztopina [topla voda] ekstrakt)
povprečno razmerje: 3% rosavin / 1% salidrosidi
Vegetarijanski ovoj kapsule(hidroksipropilmetil celuloza) 95mg

Brez pšenice – brez glutena -brez koruze – brez soje – brez kvasa – brez mleka – brez želatine – brez živalskih sestavin – brez dodatkov – brez dodanega sladkorja – brez barvil.

Brez topil, brez polnil, veziv, pomožnih sredstev, aditivov.

Primerno za vegetarijance in vegane.

Opozorila:
Shranjujte nedosegljivo otrokom / shranjujte v hladnem, suhem prostoru. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ne priporočamo ga med nosečnostjo ali dojenjem, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače. V primeru, da trpite za bipolarno motnjo odsvetujemo uživanje. V primeru, da jemljete antidepresive ali zdravila na recept, se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin je blagovna znamka za nego kože, ki jo priporočajo dermatologi in ki temelji na znanosti o koži. S sodelovanjem z dermatologi in z uporabo naprednega tehnološkega strokovnega znanja znamka Eucerin zagotavlja zanesljive in visoko učinkovite inovativne izdelke. Ker skrbno izbira aktivne ...