Rožni koren kapsule, Terranova (50 kapsul)

Rožni koren Terranova je prehransko dopolnilo z rožnim korenom. Vsaka kapsula vsebuje 300 mg ekstrakta rastline Rhodiola rosea.
Več...
Pakiranje 50 kapsul
31,92€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: kapsule
Vsebnost: zelišča
Zdravje: vegetarijanci, vegani

Terranova rožni koren kapsule vsebujejo izvleček rastline Rhodiola rosea (rožni koren). 

V korenini rožnega korena je bilo identificiranih več kot 140 različnih kemičnih snovi, med drugim tudi fenole rosarin in roin, flavonoide, terpenoide in mnoge organske kisline.

Kapsula rožnega korena vsebuje 300 mg izvlečka iz rožnega korena. Ob zaužitju treh kapsul dnevno pridobimo 900 mg izvlečka.

Kako se uporablja rožni koren kot prehranski dopolnilo?

Priporočamo, da zaužijete kot prehransko dopolnilo za odrasle, 1 do 3 kapsuli rožnega korena dnevno, pri obroku. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka, razen če vam je tako naročil zdravstveni delavec.

Vsebnost in sestavine:
Ena vegetarijanska kapsula vsebuje: % PDV / RDA*

Rožni koren ekstrakt (Rhodiola rosea**) 300mg
(sveže zamrznjena raztopina [topla voda] ekstrakt)
povprečno razmerje: 3% rosavin / 1% salidrosidi
Vegetarijanski ovoj kapsule(hidroksipropilmetil celuloza) 95mg

Brez pšenice – brez glutena -brez koruze – brez soje – brez kvasa – brez mleka – brez želatine – brez živalskih sestavin – brez dodatkov – brez dodanega sladkorja – brez barvil.

Brez topil, brez polnil, veziv, pomožnih sredstev, aditivov.

Primerno za vegetarijance in vegane.

Opozorila:
Shranjujte nedosegljivo otrokom / shranjujte v hladnem, suhem prostoru. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ne priporočamo ga med nosečnostjo ali dojenjem, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače. V primeru, da trpite za bipolarno motnjo odsvetujemo uživanje. V primeru, da jemljete antidepresive ali zdravila na recept, se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka.

Blank slika
Izdelki za vlaženje kože La Roche-Posay Toleriane Sensitive in Hydraphase so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

Izdelki za vlaženje kože La Roche-Posay Toleriane Sensitive in Hydraphase so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

Izdelki za vlaženje kože La Roche-Posay Toleriane Sensitive in Hydraphase so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€. Akcija traja od 1. 7. do 15. 7. 2022. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa ...