Kurkuma kapsule, Terranova (50 kapsul)

Terranova Kurkuma kapsule, ki se prodajajo v lekarni, vsebujejo izvleček korenine kurkume, ki je sušena z zamrzovanjem.
Več...
Pakiranje 50 kapsul
25,75€

Terranova Kurkuma kapsule vsebuje z zmrzovanjem sušeno korenino kurkume.

Vsaka kapsula vsebuje 350 mg izvlečka korenine kurkume (Curcuma longa radix).

Primerno za vegetarijance in vegane.

Uporaba in priporočena dnevna količina:
Priporočamo, da zaužijete kot prehransko dopolnilo za odrasle, 1 do 3 kapsule kurkume dnevno, pri obroku. 3 kapsule vsebujejo 1050 mg izvlečka kurkumine korenine.

Vsebnost:

1 vegetarijanska kapsula vsebuje:  
Korenina kurkume (sušena z zamrzovanjem) 350 mg
   
Vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksipropilmetil celuloza) 95 mg

Brez pomožnih snovi.

phytoFresh
Sveže ubrane, takoj očiščene rastline zamrznemo in na hitro posušimo. V nasprotju s standardnimi metodami sušenja, ki lahko porušijo občutljivo ravnovesje in zmanjšajo učinkovitost pomembnih sestavin, sušenje z zamrzovanjem pomaga zaščititi njihovo moč (ohranja celo encimsko aktivnost). Raziskave kažejo prednost sušenja z zamrzovanjem pred drugimi načini, saj ohranja izvirne lastnosti rastlin in aktivnost njihovih sestavin. Tako sušene rastline so tudi bolj topne in obstojne.

Opozorila:
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v hladnem in suhem prostoru.

Ne priporočamo ga med nosečnostjo ali dojenjem, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače. Če jemljete zdravila na recept, se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom. Osebe s preteklimi težavami jeter, žolčnika in gastrointestinalnih težav, se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom.

Proizvajalec: Terranova nutrition, Velika Britanija

Ob nakupu 2 izdelkov Vichy Ideal Soleil prejmete 22% popust, ob nakupu 3 pa 33% + Brezplačno dostavo.

Ob nakupu 2 izdelkov Vichy Ideal Soleil prejmete 22% popust, ob nakupu 3 pa 33% + Brezplačno dostavo.

Ob nakupu 2 izdelkov Vichy Ideal Soleil prejmete 22% popust, ob nakupu 3 pa 33% + Brezplačno dostavo. Akcija traja od 14.5. do 31.5.2020*. *Akcije in popusti se ne seštevajo. *Ponudba se nanaša na izdelke Vichy Ideal Soleil (razvrščeni na spodnjem seznamu). Vse akcije in popusti, objavljeni na ...