Terranova Sinergija za pomirjanje, kapsule

Terranova Sinergija za sproščanje vsebuje Magnifood kompleks s polnovrednimi in hranili bogatimi živili in rastlinskimi dodatki.
Več...
Pakiranje 50 kapsul
25,10€

Terranova Sinergija za sproščanje vsebuje Magnifood kompleks s polnovrednimi in hranili bogatimi živili in rastlinskimi dodatki.

Uporaba:
Priporočamo, da zaužijete kot prehransko dopolnilo za odrasle, 1 ali 2 kapsuli dnevno, pri obroku.

Vsebnost:

  v dveh kapsulah %PDV*
Magnifood kompleks 730 mg  
Indijski ginseng 200 mg  
Zeleni oves (sušen z zamrzovanjem) 200mg  
Ameriški ginseng (sušen z zamrzovanjem) 100 mg  
Korenina rožnega korena (sušena z zamrzovanjem) 100 mg  
Stabilizirani riževi otrobi 100 mg  
Korenika/korenina ingverja (sušena z zamrzovanjem) 25 mg  
Kajenski poper (sušena z zamrzovanjem) 5 mg  
Vegetarijanski ovoj kapsule 236 mg  
Inozitol 100 mg  
Magnezij (kot oksid, citrat) 100 mg 27%
Piridoksal-5-fosfat (P-5-P) 2 mg 143%
Vitamin B12 (kot metilkobalamin) 500ug 2000%

*Priporočeni dnevni odmerek.
Brez veziv in drugih pomožnih snovi.

Če jemljete zdravila na recept, se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom.

Magnifood
V Terra Novi so razvili holistično inovacijo: zanjo uporabljajo polnovredna, nepotvorjena, s fitonutrienti bogata živila in rastlinske dodatke; mnogi so še sveži sušeni z zamrzovanjem.

Vsaka sestavina za Magnifood je skrbno izbrana, da bi zapolnila eno ali več funkcij, ki vključujejo:povečanje biorazpoložljivosti, koristi in/ali delovanja drugih sestavin;zagotavljanje sinergističnih encimov in kofaktorjev, ki podpirajo vsebnost mikrohranil;povečanje celotnega prehranskega delovanja;zaščito drugih sestavin pred oksidativnimi poškodbami in izboljšano  obstojnost;podpiranje funkcij/aplikacij izdelka.

phytoFresh
Raziskave kažejo, da je sušenje svežih rastlin z zamrzovanjem boljše od drugih metod sušenja, saj ohranja njihovo izvirno učinkovitost in biokemično kompleksnost. Omogoča tudi visoko topnost (podpira absorpcijo) in večjo obstojnost. 

Opozorila:
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25°C.

Izkoristite 20% popust na celotno kozmetiko Uriage.

Izkoristite 20% popust na celotno kozmetiko Uriage.

Uriage je specializirana linija dermokozmetičnih izdelkov na osnovi Uriage termalne vode, ki vzdržujejo naravno ravnovesje kože. Izdelki so namenjeni občutljivi koži otrok in odraslih. Uriage izdelki so nastali v sodelovanju z dermatologi in farmacevti. Vsaka uporaba, ki je navedena na embalaži, ...