izbor

Bambo Nature, otroški gel za umivanje telesa in las (150 ml)

Gel za umivanje telesa in las bambo Nature je veganski izdelek in ne vsebuje sestavin živalskega izvora, temveč le naravne sestavine, ki so rastlinskega izvora.
Več...
Pakiranje 150 ml
4,92€

Bambo Nature otroški gel za umivanje telesa in las je skladen s certifikacijskimi standardi »Ecocert Cosmos«, ekološko oznako »Nordic Swan ecolabel« in potrdilom danskega združenja za astmo in alergije »Asthma&Allergy nordic« ter predstavlja trajnostno in varno izbiro za vašega dojenčka in okolje.

Ne draži oči, primeren za blago in varno umivanje, prijazen do kože (brez parfumov in barvil), vsebuje naravne, veganske in ekološke sestavine, potrjeno prijazen do okolja. Vsebuje glicerin, ki ohranja naravno ravnovesje vlage v kož in certificirano ekološko Aloe Vero, ki neguje in pomirja suho in razdraženo kožo.

Gel za umivanje telesa in las Bambo Nature ne vsebuje sulfatov SLS in SLES (sodium lauryl/laureth sulfate); sestavini, ki ustvarjata peno in povzročata pekoče oči.

Rok uporabnosti odprtega izdelka: 6 mesecev.

Uporaba:
Uporabite majho količino na koži ali laseh. Po tem temeljito sperite z vodo. Samo za zunanjo uporabo.

Sestavine (INCI):
Aloe Barbadensis Leaf Extract, Aqua, Lauryl Glucoside, Decyl Glucoside, Coco-Glucoside, Glycerin, Xanthan Gum, Citric Acid, Sorbic Acid, Sodium Benzoate.

Proizvajalec: Abena.
Država porekla: Danska.

Izbrani izdelki Vichy, CeraVe in La Roche-Posay so vam na voljo do 33% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu nad 30€.

Izbrani izdelki Vichy, CeraVe in La Roche-Posay so vam na voljo do 33% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu nad 30€.

Izbrani izdelki Vichy, CeraVe in La Roche-Posay so vam na voljo do 33% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu nad 30€. Akcija poteka od 28. 11. do 14. 12. 2022.