Bambo Nature, vlažilni čistilni robčki (80 robčkov)

Otroški vlažni čistilni robčki Bambo Nature so nepogrešljivi na vsaki previjalni mizi, v vsaki torbi, torbici, potovalki, košari za piknik – kamorkoli se z dojenčkom odpravite.
Več...
Pakiranje 80 robčkov
1,97€

Bambo Nature vlažni čistilni robčki so prijazni do kože in izdelani iz mehkega, trajnostnega netkanega materiala.

Uporabljate jih lahko za čiščenje celega telesa. So dermatološko testirani in ne vsebujejo parfumov in barvil. Na voljo so v treh velikostih pakiranja.

Predstavljajo dobro alternativo vodi in milu. Robčki so veganski izdelek in ne vsebujejo sestavin živalskega izvora, temveč le sestavine pridobljene iz rastlin. Skladni so s standardi ekološke oznake »Nordic Swan Ecolabel« in združenja za astmo in alergije »Asthma Allergy Nordic« ter predstavljajo trajnostno in varno izbiro za vašega dojenčka in okolje.

  • Nežni in mehki
  • Prijazni do kože (brez parfumov in barvil)
  • NOVO pakiranje z manj plastike v pokrovčku in foliji
  • Idealni za na pot

Izdelani so iz mešanice poliestra in viskoze. Namenjeni so čiščenju brez uporabe vode in mila. Primerni so za vse predele in tipe otrokove kože – tudi za občutljiv otroški obraz ali razdraženo dojenčkovo ritko. Shranjeni so v priročnem pakiranju, ki omogoča rokovanje z eno roko. Primerni so za uporabo doma in na poti.

Uporaba:
Priporočen način uporabe: Očistite lahko skoraj vse in to kadar koli in kjer koli. Samo za zunanjo uporabo. Preprečite stik z očmi.

Ko gre za vašega otroka, je le najboljše dovolj dobro. 

Sestavine (INCI):
AQUA, GLYCERIN, SODIUM CARBOXYLATE, LAURETH-10, SODIUM BENZOATE, LACTIC ACID, GLYCERETH-17 COCOATE, POTASSIUM SORBATE, ALLANTOIN

Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 25% popust + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€.

Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 25% popust + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€.

Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 25% popust  + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€. Popust in brezplačna dostava vam bosta obračunana v košarici: Akcija bo potekala od 24. 3. do 27. 3. 2023. Brezplačna dostava velja le za področje Slovenije. Akcija ne velja za izdelke La ...